Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

РИК-Бургас заличи регистрацията на кандидат-депутат

РИК Бургас със свое решение заличи регистрацията на кандидата за народен представител Божин Петров Божинов регистриран като кандидат за народен представител с решение . на РИК-Бургас, предложен от КП „НОВА РЕПУБЛИКА – Демократи за силна България, Съюз за Пловдив, Българска демократична общност“. Анулирано е издаденото на кандидата за народен представител Божин Петров Божинов  удостоверение № 41-3- НС/ 21.02.2017г..

Не се променя извършената с първоначалното предложение  подредба и номерация на кандитатската листа на КП „НОВА РЕПУБЛИКА – Демократи за силна България, Съюз за Пловдив, Българска демократична общност“ и оставя мястото на заличения кандидат незаето. 






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

„Български Възход“ регистрира листата си за народни представители в Бургас

Партия  „Български Възход“ регистрира листата си в МИР 02 Бургас за народни представители в изборите на 9 юни 2024 г. Водач на листата е областният координатор на „Български Възход“ и общински съветник Стоян Грозев, втори е бизнесменът и общественик Явор Жеков, който ще представлява Бургас и в листата за Европейски парламент, трета е Мариела Кирова,..

публикувано на 03.05.24 в 16:07

ГЕРБ-СДС определи водачите на листите за парламентарните и евроизборите

Бившият председател на Народното събрание Росен Желязков от ГЕРБ ще е водач на листата на ГЕРБ-СДС за европейските избори, потвърдиха за БНР от партия ГЕРБ, а Мария Габриел няма да е кандидат за евродепутат.  Крайният срок за регистриране на листите за Европейския парламент е 7-и май.  Станаха ясни водачите на ГЕРБ-СДС за предсрочните парламентарни..

публикувано на 03.05.24 в 14:45

„ЛЕВИЦАТА!“ регистрира листата си в РИК-Бургас

„ЛЕВИЦАТА!“ регистрира листата си в РИК-Бургас за изборите за народни представители на 9 юни, водена от лидера на АБВ Румен Петков. Кандидатите на формацията са представители на различни браншове, познати сред съгражданите си и доказани в своите сфери на дейност. Основни акценти в работата на формацията в следващото Народно събрание са темите,..

публикувано на 02.05.24 в 17:47
Миню Стайков

Миню Стайков се кандидатира за депутат от Бургас

Бизнесменът Миню Стайков е кандидат за депутат в 50-ото Народно събрание от Бургас. Той е водач на листата на "Българско национално обединение", която Районната избирателна комисия регистрира днес и която включва двама кандидати. Вторият е  Филип Каменов. Миню Стайков се кандидатира за трети път за народен представител. През 2023 г. той отново бе..

публикувано на 02.05.24 в 14:25

Иван Алексиев, ГЕРБ: Резултатът ни ще бъде по-добър

Ето и кандидатите за народни представители на ГЕРБ-СДС от Бургас: 1. Жечо Дончев Станков - Енергиен експерт 2. Любен Любенов Дилов - Издател 3. Галя Стоянова Василева - Мениджър 4. Андрей Стоянов Рунчев - Икономист 5. Мартин Неделчев Богданов - Компютърен специалист 6. Емил Христов Кючуков - Предприемач 7. Дечо Димитров..

публикувано на 02.05.24 в 12:11

ВАС отхвърли жалбата на СЕК срещу избора на съветници в Бургас

Върховният административен съд отхвърли жалбите на партия СЕК и Бисер Русимов по делото срещу решението на Общинската избирателна комисия в Бургас за избор на общински съветници. Според съдебния състав няма основания изборите да бъдат касирани. По този начин е потвърдено решението на Административния съд в Бургас.  Съдът отхвърли жалбата на..

публикувано на 02.05.24 в 11:55
Димитър Главчев

Премиерът разпореди да бъде отменено решението за създаване на частна детска болница

Министър-председателят Димитър Главчев разпореди да бъде отменено приетото вчера  решение за създаване на „Многопрофилна болница за активно лечение „Мама и Аз“ в София.  Ще бъде потърсена отговорност от хората, внесли решението за разглеждане от Министерския съвет.  Ако докладът за отмяна на решението не бъде депозиран днес от министъра на..

публикувано на 01.05.24 в 17:17