Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Десетгодишен велосипедист се блъснал в автомобил

Детето внезапно излязло на пътното платно от тротоара и се ударило в извършващия десен завой от ул. «Стефан Стамболов» към Проектанска организация автомобил , с бургаска регистрация, управляван от английски гражданин, живеещ в Каблешково. Велосипедистът е прегледан и освободен за домашно лечение с диагноза «контузия на таза».



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Снимката е илюстративна, архив

Млад мъж е с опасност за живота след катастрофа на пътя Бургас-Варна

24-годишен мъж от Елхово е настанен в реанимация с опасност за живота след самостоятелна катастрофа.  Случаят е от съботния ден, около 21:50 часа на пътя Бургас - Поморие - Варна.  Мъжът, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, при навлизане в ляв завой, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се в крайпътна нива...

публикувано на 17.06.24 в 08:39

Двама удавници по Южното Черноморие през уикенда

40-годишна жена от Сливен се е удавила на южния плаж в Китен, съобщават от полицията. Сигналът за тялото е подаден на 15 юни около 12:40 часа в Районно управление - Приморско. Жената е открита в неохраняемата зона на южния плаж на Китен /на около 100 м. от р. Караагач/. Тялото е откарано за аутопсия в държавната болница в Бургас. Тялото на..

публикувано на 17.06.24 в 08:15

Полицай пострада при преследване с кола, блъсна го нарушител

Полицията издирва 24-годишен криминално проявен софиянец, който е блъснал с автомобила си полицейски патрул. Около 02.30 ч. тази сутрин екип на Пето Районно управление - Бургас се е опитал да спре със звуков и светлинен сигнал лек автомобил, с бургаска регистрация, който се е движил в района до бл. 9 в бургаския к-с “Изгрев”. Водачът на автомобила не..

публикувано на 15.06.24 в 13:49

Гледат мярката на Живко Ковачев, обвинен в притежание на наркотици

Съдът потвърди мярката задържане под стража за Живко Ковачев, обвинен в притежание на високо рискови наркотични вещества с цел разпространение и участие в престъпно сдружение. Искането на адвоката му Димо Гочев за по-леката мярка домашен арест не беше уважено от съда. Според прокурора, има реална опасност лицето да се укрие. Трима са..

обновено на 14.06.24 в 15:47

Задържаха мъж за шофиране с 3.37 промила алкохол край Камено

34-годишен мъж е задържан за шофиране след употреба на алкохол, съобщават от полицията. Той е спрян за проверка при обхода в село Трояново, община Камено. Установено е, че той е шофирал с 3.37 промила алкохол. Мъжът отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, а автомобила е иззет. 

публикувано на 14.06.24 в 09:40
Снимката е илюстративна.

Мъж е с опасност за живота след инцидент с електрическа тротинетка

Мъж е с опасност за живота след инцидент с електрическа тротинетка, съобщават от полицията.  29 - годишният мъж от Средец се е движел в района на кръстовището между улиците „Братя Миладинови“ и „Димитър Юруков“.  При преминаване през гумен ограничител на скоростта, той е катастрофирал. Мъжът е с наранявания по главата и в кома, с опасност за живота. В..

публикувано на 14.06.24 в 09:29

Верижна катастрофа на входа на Бургас

Верижна катастрофа между три автомобила и два микробуса  е станала на входа на Бургас, съобщиха от полицията. Те са се движили в посока от квартал „Ветрен“ към центъра на града. Причината е рязко спиране на едно от превозните средства малко преди кръговото кръстовище.  Няма пострадали, нанесени са само материални щети. Към..

публикувано на 13.06.24 в 15:45