Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мъж от "Ветрен" с опасност за живота след неправилно пресичане

На пътя Бургас - кв. «Ветрен», в района на отбивката за«Чикън груп», л.а.«Шкода Фабия», с ямболска регистрация, управляван от 47-годишна жена от Ямбол блъска неправилно пресичащия пътните платна и средната разделителна мантинела пешеходец -   35- годишен мъж от бургаския квартал «Ветрен», който с тежка черепно-мозъчна травма и фрактура на крайниците, с опасност за живота, е настанен за лечение в отделение «Реанимация» на УМБАЛ - Бургас.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Хванаха близо 4 тона рапани, превозвани в обикновен камион

Товарен автомобил е превозвал нерегламентирано 3850 кг пресни рапани, съобщават от ИАРА. Техни инспектори са провели съвместна проверка с Главна дирекция "Гранична Полиция" - Варна и БАБХ-Варна . Превозното средство не е бил специализиран камион за транспортиране на хранителни продукти и не притежавал необходимите документи и разрешителни за..

публикувано на 03.06.24 в 16:05

Автомобил се е движил със скорост над 220 км по АМ"Тракия"

Автомобил, движещ се със скорост от 221 км/ч е бил засечен на автомагистрала „Тракия“ в сливенския участък. Колата се е движила през нощта, а нарушението е заснето от полицията. В момента се издирва водачът на автомобила.  През почивните дни са установени трима водачи да управляват автомобилите си след употреба на алкохол. Положителна проба за алкохол..

публикувано на 03.06.24 в 12:07
Проверявайте козметичните продукти в регистъра на забранените опасни стоки, преди да ги купите - съветват от

Забраниха козметика на световни търговски марки заради опасен химикал

Партиди от продукти на световноизвестни козметични марки ще бъдат изтеглени от пазара и от потребителите заради наличие на опасното съединение пропионалдехид, съобщи регистърът на европейската система за бърз омбен на забранени нехранителни опасни стоки Safety Gate, цитиран от платформата "Ние, потребителите". Опасното съединение пропионалдехид в..

публикувано на 03.06.24 в 09:25
Снимката е илюстративна.

Шест катастрофи с повече от 10 ранени в Бургаско, сред тях са 4 деца

Повече от 10 души са пострадали при пътни инциденти в област Бургас на 1-и и 2 юни, съобщи Областната дирекция на МВР. Сред тях са и четири деца, най-малкото от които е 2-годишно. Само при един от инцидентите са ранени седем души. Той е станал на 1 юни около 14:20 часа на пътя  между сунгурларските села Чубра и Пъдарево. При излизане от ляв завой..

публикувано на 03.06.24 в 08:42

Обучение по Първа помощ се проведе в Бургас

Обучение по Първа долекарска помощ се проведе днес в Бургас. Организатори са местната структура на Българския червен кръст и зам.- директора на УМБАЛ Бургас д-р Светослав Тодоров. В обучението участваха представители на институции, НПО и граждани. Елементарните правила за оказване на първа помощ могат да спасят човешки живот, посочи д-р..

публикувано на 31.05.24 в 16:44

Разбиха наркооранжерия в с. Суходол, общ. Средец

52-годишен криминално проявен бургазлия е задържан след  специализирана полицейска операция в с. Суходол, общ. Средец. Там униформените са  открили специално обособен парник, в който се отглеждали 83 канабисови растения с различна големина. Намерени и иззети са различни количества канабис, съхранявани в кашони и във фризер.  Бургазлията е задържан..

обновено на 31.05.24 в 10:55

При рязко спиране на градски автобус пострада кондуктор (ОБНОВЕНА)

Слушател на БНР Бургас сигнализира за инцидент с градски автобус по бул.„Демокрация“. П острадала е жена при рязко спиране на автобус „Б11“. Причината за това е маневра на автомобил на пътя. Жената е била кондуктор в автобуса, когато шофьорът е натиснал рязко спирачката, с цел да избегне инцидент. Кондукторката е паднала на пода, обясни говорителят на..

обновено на 31.05.24 в 10:54