Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Двама души са пострадали при тежка катастрофа по пътя Бургас - Царево

Снимка: Иван Бонев от групата Шофьори Бургас

Мъж и жена са пострадали при тежка катастрофа тази сутрин по пътя Бургас – Царево, съобщиха от полицията. Автомобилът е катастрофирал самостоятелно на изхода на Царево. Мъжът е по-тежко пострадал. Той е с опасност за живота и е настанен в отделението по Реанимация на бургаската болница. Жената е настанена в отделението по Неврохирургия.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Новият шеф на ОД на МВР с коментар по темата рокади в РПУ-тата

"Който си върши работата-продължава да си работи! Колегите ме познават-всичко е спокойно"-така новият директор на ОД на МВР Владимир Маринов в първата си публична изява, начело на дирекцията, отговори на журналистически въпрос дали ще има кадрови смени в районните управления. Маринов присъства на церемонията, с която бе отбелязан в аванс празника на..

обновено на 13.09.24 в 17:47
Старши комисар Николай Николаев

Пожарът в сметището в Равадиново е голям колкото триетажна сграда

С пожар колкото триетажна сграда, който гори в дълбочина и краят на чието погасяване не се вижда бургаската противопожарна служба посрещна професионалния си празник. Гори последната работеща клетка от сметището, което обслужва три общини – Созопол, Царево и Приморско. Депото за отпадъци на Созопол, Царево и Приморско е почти пълно,..

публикувано на 13.09.24 в 15:31

С шествие пожарникарите в Царево отбелязаха професионалния си празник

Пожарникарите от Царево проведоха шествие по централните улици на града по случай професионалния си празник на 1 4 септември. В православен храм ,,Св. Цар Борис Михаил’’ отец Йордан Петков отслужи заупокойна молитва за загиналите служители по време за изпълнение на служебния си дълг, както и молитва за здраве на огнеборците и доброволците...

публикувано на 13.09.24 в 13:21

Тежко лято изпращат пожарникарите в Сливенска област

Изминалото лято е едно от най-тежките за пожарникарите в Сливенска област и страната през последните пет години. Това обяви главен инспектор Росен Георгиев, изпълващ длъжността началник на противопожарната служба в областния център по повод Седмицата на пожарната безопасност и професионалния празник – 14 септември.  Пожарникарите си пожелаха..

публикувано на 13.09.24 в 08:49

Мъж се е удавил край Черноморец

Мъж се е удавил край Черноморец, съобщават от бургаската полиция.  Тялото му е било изхвърлено на скалите до местностга „Акра“. Бил е облечен във водолазен костюм.  Не са открити  следи за насилствена смърт. Предстои утопсия в отделение „Съдебна медицина“ към УМБАЛ – Бургас, както и изясняване на самоличността му.  Работата по случая продължава..

публикувано на 13.09.24 в 08:36

Три автомобила са конфискувани за денонощие за шофиране с алкохол

Три автомобила са иззети за денонощие в Бургаска област заради шофиране под въздействието на алкохол, съобщават от ОД на МВР. С 1.28 промила е карал товарен автомобил 31- годишен българин, спрян за проверка в несебърския квартал «Камелия». В следобедните часове на 11 септември в Слънчев бряг е спрян лек автомобил, управляван от 54 годишен..

публикувано на 12.09.24 в 11:24

Задържаха 29 нелегални мигранти в тайници на камион край Бургас

6-ма нелегални мигранти в тежко състояние със задух са приети в областната болница в Бургас, след като на КПП на входа на града е спрян товарен автомобил, пълен с млади мъже от Афганистан. Те са открити в тайници на автомобила, а кола на бургаската дирекция на „Гранична полиция“ е преследвала товарния автомобил от странджанското село Крушевец.  29..

публикувано на 11.09.24 в 14:37