Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

В Music Point на 24.03 представяме най-горещите нови предложения

Мюзик Пойнт Плейлист: Lizzo feat. Missy Elliot, Dermot Kennedy, Yungblud and Halsey feat. Travis Barker

Lizzo feat. Missy Elliot - Tempo

Лизо покори света с невероятното Juice и сега ни огрява с още едно парче, което се очаква да ни влезе под кожата. В наелектризирващото Tempo сега можем да чуем легендата Миси Елиът. Двете дават тон за уикенда и ни карат да увеличим звука на макс и да се раздвижим без каквито и да е задръжки.

Очакването на албума на Лизо Cuz I Love You става все по-приятно. 

Tempo е премиера на седмицата в Мюзик Пойнт. 
Yungblud and Halsey feat. Travis Barker - 11 Minutes

Горещ трак от листите за алтернативна музика, който прескочи и в ефира на станциите за мейнстрийм. В трака, според Йънгблъд, става дума тъжен аспект на съвременните любовни отношения. Той казва, че толкова сме фокусирани върху това, което следва, че не успяваме да видим това, което е пред нас, не осъзнаваме колко много имаме нужда от нещо до момента, в който ни го отнемат. 

Зад името Йънгблъд се крие роденият в Йоркшир Доминик Харисън. Той е мултинструменталист, който се справя еднакво добре с китара, пиано и ударни. Пише музика от десет годишен. В изпълненото с модерен алт рок 11 Minutesму помагат Холзи и Травис Баркър. 
Dermot Kennedy - Lost

Ако трябва да го класифицираме най-общо ще го поставим в групата на Ед Шийрън, Том Уокър, Раг енд Боун Ман и Луис Капалди- групата на умелите разказвачи, които диктуват посоката на емоциите ни с текст и очертани със звуци багри.

Дермот е от Дъблин и в края на миналата година попадна в списъка с претендентите за титлата на Би Би Си Саунда на 2019.

Корените на творчеството му са в акустичния жанр и инструменти като китара и пиано, а продукцията му е в дебрите на хип-хопа. В интервю посочва, че като малък се е зарибил по музиката на Фифти Сент и т