Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Горещи предложения от Мюзик Пойнт и тази неделя

Мюзик Пойнт Плейлист: Ellie Goulding & Juice WRLD; Shawn Mendes & Camila Cabello; Lil Nas X

Ellie Goulding & Juice WRLD – Hate Me

Това е ново предложение, което ни прави подвластни благодарение на яка мелодия, чудесно изпълнение и садомазохистична лирика.

„Мрази ме, мрази ме/Кажи ми колко много ме мразиш/Кажи ми, че аз съм боклук и лесно може да ме замениш,“ пеят Ели Голдинг Джус УОРЛД на фона епичен поп и арендби елементи.

Трансатлантическо сътрудничество се появи в момент, в който Голдинг отбеляза десет милиона абоната и пет милиарда гледания на канала й в ЮТуб – рядко постижение за британски артист. Така тя влезе в една категория със свои сънародници като Адел, Калвин Харис, Ед Шийрън и Дуа Липа.

Историята за една болезнена раздяла в Hate Me отличава парчето   в бликащото от позитивна енергия творчество на Голдинг. Сингъла е в тъмната страна на спектъра и като причина за това певицата посочва светът, в който живеем.

Hate Me e премиера на седмицата в Мюзик Пойнт.Shawn Mendes & Camila Cabello - Señorita

Шон Мендес пусна втори хит с участието на Камила Кабейо. Двамата са отново заедно четири години след като ни зарадваха с I Know What You Did Last Summer. Новият им съвместен проект е изпълнен със страст и лятна романтика.

Тук под звуците на латино ритми Камила Кабейо пее „обичам като ми казваш сеньорита, би ми се искало да се преструвам, че нямам нужда от теб.“

Señorita е все още извън топ 40 на Щатите, но има индикации следващата седмица да отбележи голям дебют.Lil Nas X – 7 EP

Лил Наз Екс показва, че не е звезда-еднодневка. Може и вие да сте си мислили, че той ще залезе след срутилия бариери трансконтинентален хит Old Town Road, но талантливият артист от Джор