Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ето кой спечели поканата за Burgas Jam на 24 юли

БНР Бургас дава всеки ден възможност на двама свои слушатели да спечелят покани за китарния фестивал Burgas Jam 2019.

Сряда (24 юли) те трябваше да отговарят на  въпроса във фейсбук страницата ни:

Burgas Jam е единственият фестивал в България, който можете да посетите безплатно, ако носите един музикален инструмент вместо билет. Какъв е той?

И съвсем правилно сте отговорили, че може да се влезе с китара


Всеки, който е тагнал свой приятел в коментарите, харесал е страницата на радиото и е споделил играта на стената си, имаше шанс да спечели ценните пропуски. В предаването "Булевард Демокрация" изтеглихме и двамата печеливши.


Това са Пенка Колева и Георги Христов Иванов. Честито! Те могат да получат билетите си за китарния фест от БНР Бургас на ул. "Филип Кутев" 2.



Играта продължава до края на седмицата. Очаквайте всеки ден нов въпрос на страницата на радиото.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Спечели и днес билети за Burgas Jam 2019

И днес (23.07) БНР Бургас дава възможност на двама свои слушатели да спечелят покани за китарния фестивал Burgas Jam 2019.  Отговорете на  въпроса във фейсбук страницата ни : В кой жанр свири чуждестранната звезда на Burgas Jam Луис Гало, която ще..

публикувано на 23.07.19 в 12:36
ВИЖТЕ ОЩЕ

Институтът "Ройтерс": БНР сред лидерите по доверие в България

Като най-бедна страна в ЕС с постоянно намаляващо население и малко хора, готови да плащат за новини, България предлага ограничени бизнес възможности в медийния сектор извън сливания и придобивания. Това се казва в частта за страната ни в годишния..

публикувано на 17.06.24 в 17:23

Милен Митев: Разговорът за българската история и култура трябва да започне от обществените медии

Българската национална телевизия, Българското национално радио и Българската телеграфна агенция обявиха съвместната инициатива под надслов "14 века България в Европа". На обща пресконференция генералните директори на трите обществени медии заявиха..

публикувано на 03.06.24 в 15:52

Ден на отворените врати в общественото радио /ГАЛЕРИЯ/

Традицията продължава! БНР Бургас организира днес Ден на отворените врати!  Поводът е 12-ият рожден ден на медията, която отваря врати официално на 31 май 2012 година.  Дойдоха ни на гости деца, младежи, родители... Най-малкият ни гост бе..

обновено на 31.05.24 в 16:32

БНР Бургас: Последвайте ни и в TikTok

По случай 12-ия рожден ден на БНР Бургас, екипът ни разширява своя хоризонт и стъпваме на медийната сцена на платформата Тик Ток! Освен деня на отворените врати, който организирахме днес, както и изнесеното ни студио в Поморие след 17 часа, ние решихме да..

обновено на 31.05.24 в 16:08

БНР-Бургас празнува рожден ден в Поморие на 31 май

Лятото идва с 12-тия рожден ден на БНР-Бургас! Навръх празника обществената медия дава старт на лятното си турне. „Нека да е лято!“ ще кажем първо от Поморие. На 31 май ще огласим главната улица от 17 до 19 часа. В открито студио ще говорим с..

обновено на 31.05.24 в 14:32

Ден на отворените врати в БНР-Бургас на 31 май

Традицията продължава! БНР-Бургас отново обявява Ден на отворените врати. Поводът е 12-ият рожден ден на медията на 31 май. Елате да видите как се прави любимото ви радио-очакваме ви на улица „Филип Кутев“ 2 от 10 до 16 часа. Може..

обновено на 30.05.24 в 15:46

Писателят Боян Боев пред "Детско царство": Вдъхновяват ме истории, които докосват!

Вдъхновява ме животът и историите, които се случват на всеки един обикновен човек. Има истории, които до такава степен ме докосват, че аз се вдъхновявам да ги разкажа, за да достигнат до по-голяма аудитория. Това сподели в предаването "Детско..

обновено на 19.05.24 в 11:16