Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БСП – Бургас дари предпазни шлемове на Белодробната болница в града

Председателят на ОбС на БСП – Бургас Живко Господинов, общинският съветник Чанко Мирчев и председателят на Младежкото обединение в БСП – Бургас Васил Иванов направиха дарение от 100 предпазни шлема на Белодробната болница в града. Благотворителната акция е във връзка с извънредното положение, обявено в страната.

Дарението бе прието от управителя на болничното заведение д-р Е. Трошанова, която благодари за жеста и заяви, че още днес шлемовете ще бъдат разпределени на екипа й.

Защитните шлемове са изработени от висококачествен материал, може да се регулират и са изключително леки и удобни за носене. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Танер Алимолла: ДОСТ ще участваме на изборите

ДОСТ съществува и ще участва на тези избори, тъй като след 2021 година, когато бях избран за председател на партията, не участвахме на доста избори. Доста хора се питат, дали ни има и поради тази причина ръководството на партия реши да участваме. Това сподели в интервю пред БНР Танер Алимолла, лидер на партията. Той призна, че са имали разговори с..

публикувано на 23.09.24 в 14:33

БСП-Обединена левица регистрира пълна листа в Бургас за предстоящите избори

Пълна листа от 28 души регистрира днес за участие в изборите БСП-Обединена левица. Първи е настоящият народен представител Петър Кънев, втори е Тодор Байчев, който е областен председател на БСП Бургас.На третото място е Живко Табаков, който бе от хората на Мая Манолова, а в момента е общински съветник от гражданската инициатива БУРГ.  За..

публикувано на 23.09.24 в 13:23

Пеевски призова Парламента да отхвърли ветото на президента върху промените в Закона за адвокатурата

Народното събрание да отхвърли ветото на президента Румен Радев върху промените в Закона за адвокатурата. За това призова председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеески. По думите му ветото трябва да бъде преодоляно още на първото заседание на парламента тази седмица, тъй като не е било подкрепено от убедителни аргументи. В прессъобщението..

публикувано на 23.09.24 в 09:33

Исмаил Осман води листата на "ДПС-Ново начало" в Бургаско

На днешния национален празник коалицията „ДПС-Ново начало“ избра да регистрира листите си за предстоящите избори в цялата страна. Бившият дългогодишен кмет на Община Руен и водач на листата в Област Бургас – Исмаил Осман посочи, че изборът не е случаен, а с него коалицията застава зад държавата и държавността. Втори в листата на политическата формация..

публикувано на 22.09.24 в 12:50

Димитър Николов ще води листата на ГЕРБ в Бургас

Димитър Николов ще води листата на ГЕРБ в Бургас.   Изпълнителната комисия на партията е утвърдила днес имената на водачите и състава на листите на коалиция ГЕРБ-СДС за предсрочните парламентарни избори на 27 октомври.  Заявка, че успешни кметове на партията ще бъдат водачи на листи, Бойко Борисов направи в началото на месеца на среща в Бургас с..

обновено на 21.09.24 в 18:47

Продължават консултациите на ДПС-Доган

Трети ден в централата на ДПС продължават консултациите за подреждане на листите на коалицията на лоялни на почетния председател Ахмед Доган. В централата в София са представители на областните структури на крилото на движението, подкрепящо Доган. Самият Доган пристигна малко преди 12 часа и бе посрещнат с аплодисменти. Депутатът Тимур Халилов обясни,..

публикувано на 21.09.24 в 13:16

Очаквано Петър Кънев повежда листата на БСП в Бургас

Петър Кънев ще бъде начело на листата на коалиция "БСП-Обединена левица" за 2-ри МИР-Бургас за извънредните парламентарни избори на 27 октомври.  Това стана ясно след заседание на Националния съвет на БСП днес.  21 МИР Сливен листата на коалицията повежда Деян Дечев, а за 31 МИР Ямбол начело ще е Красимир Йорданов. Изпълняващият функцията председател..

публикувано на 20.09.24 в 19:12