Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изгоря колата на 68-годишен мъж от село Черница

Снимката е илюстративна

Автомобилът на 68-годишен мъж от сунгурларското село Черница пламна мистериозно миналата нощ. Сигналът за горящата кола е подаден минути след 3 часа в районното полицейско управление.

Огънят е потушен от един противопожарен екип. От инцидента автомобилът е изгорял напълно. Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

Назначени са две експертизи – пожаро-техническа и авто-техническа. По случая е образувано досъдебно производство.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Задържаха американец, шофирал с 2,98 промила на АМ „Тракия“

Американски гражданин е задържан за шофиране след употреба на алкохол, съобщават от полицията. Той се е движел по АМ „Тракия“ в посока София, когато е катастрофирал в района на 331 км. Американецът е пребиваващ продължително в Бургас. При катастрофата има нанесени само материални щети. Мъжът е тестван за употреба на алкохол, като..

публикувано на 14.05.24 в 09:13
Пастор Даниел Хъл в съда в Сливен

Пореден опит за старт на делото срещу пастора Даниел Хъл в Сливен

Делото срещу обвинения в педофилия британски гражданин и представящ се за евангелски пастор Даниел Хъл е забуксувало на фаза разпоредително и не може да тръгне по същество. Причината е постоянните отводи на съдиите от Районния съд в Сливен. Съдиите по наказателните дела вече са изчерпани. Днес предстои отново разпоредително дело в съда, но то ще..

публикувано на 14.05.24 в 08:25

Започва делото за смъртта на двамата бургаски полицаи, пометени от автобус с мигранти

Разпоредително заседание по делото срещу сирийския гражданин Омар Аднан ще се проведе в Бургаския окръжен съд.  Той е обвинен за смъртта на двама бургаски полицаи, а престъплението е квалифицирано като умишлено. Аднан е шофьорът, който блъсна патрулна полицейска кола на кръстовище в морския град, с автобус превозващ 47 мигранти.  Фаталният инцидент,..

публикувано на 14.05.24 в 08:20
снимката е илюстративна

Заради катастрофирали камиони затвориха пътя Петолъчката - Лозенец

Затворен за движение е пътят Петолъчката- Лозенец заради катастрофа между два тежкотоварни автомобила. Движението се пренасочва през автомагистрала "Тракия". Сигналът за инцидента е постъпил преди 9.00 ч. Леко е пострадал един от шофьорите Настанен е за лечение в ямболската болница. 

публикувано на 13.05.24 в 11:24

Пожар избухна на лодка край "Сарафово"

Пожар горя на лодка, намираща се на сух док в пристанище "Сарафово", съобщават от полицията. Сигналът е получен снощи около 20:50 часа. Лодката е собственост на 63-годишен бургазлия. Вследствие на пожара вътрешната конструкция на лодката е унищожена, като изпепелени са и намиращите се в нея вещи.  О гънят е потушен от един противопожарен..

публикувано на 13.05.24 в 08:22

Пожар е избухнал в автосервиз в Ямбол

Пожар е избухнал в автосервиз в бившето предприятие "Тонзос" в Ямбол. Сигналът е подаден около 15:40 часа днес. Три противопожарни автомобила и екипи огнеборци са в мястото.  Огънят е локализиран, гасенето продължава и към момента. По първоначална информация няма пострадали. Причините за пожара са в процес на изясняване.

публикувано на 12.05.24 в 16:49
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.

МВР: Значителен спад на броя на шофьорите, употребили алкохол и наркотици

Има проблем с намирането на терени, на които МВР да съхранява автомобили, отнети от пияни и дрогирани водачи. Това заяви пред журналисти в София вътрешният министър Калин Стоянов: "Имаме значителен спад на броя на установените шофьори, които си позволяват да управляват моторни превозни средства след употреба на алкохол и наркотици! Да, има проблем с..

публикувано на 10.05.24 в 15:09