Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Манол Тодоров: Готови сме да седнем на масата за преговори

| обновено на 02.10.22 в 22:24
Снимка: ФБ: Манол Тодоров

„Български възход“ направи една изключително добра кампания и събра доста добра подкрепа, спрямо малкото време, което имахме. Това коментира пред БНР-Бургас Манол Тодоров, трети в листата на партията в региона. Както неведнъж заявихме – това е дългосрочен проект, посочи той:

„Български възход“ беше първата, със сигурност, политическа сила, която заговори за обединение. Нашият лидер Стефан Янев го повтаря от ден първи, след като започна да работи по този проект. Защото то е видно, че тази спирала ще продължи, според мен, поне още няколко години, ако не се седне на една маса и не се започне да се говори за някакво обединение. Виждаме, че и в момента няма вариант две политически сили да направят мнозинство. Трябва да има трета. Всеки говори за червени линии. Трудно ми е в момента да кажа как виждам управлението на държавата. При всички положения съм убеден, че ще седнем на масата за преговори със всички“, посочи Манол Тодоров.

Ние имаме няколко прости неща, които искаме да се изпълнят. Ако те се случат, сме готови да дадем подкрепа, посочи Манол Тодоров. 

Интервю с него можете да чуете в прикачения файл. 

По публикацията работи: Мариян Иванов

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Вижте номерата на бюлетините, с които партиите ще се явят на изборите

ГЕРБ-СДС ще участват на изборите за членове на Европейския парламент и НС с номер 22, "Възраждане" с номер 12, а "Има такъв народ" с номер 1, предаде БГНЕС. ПП-ДБ ще участват под номер 14, ДПС - 28. Ето и пълния списък на номерата на партии и коалиции: 1. ПП „Има такъв народ“  2. ПП „Глас народен“  3. КП „Синя България“   4...

публикувано на 08.05.24 в 16:43
Ямбол

155 имена са включени в листите за народни представители в Ямбол

Значително е нараснал броят на  кандидатите за народни представители от Ямболския избирателен район. В регистрираните 31 листи в районната комисия са включени общо 155 имена, докато на изборите миналата година, претендентите са били 107. Ямболските избиратели изпращат в парламента четирима свои представители. Близо 40 са кандидатите за едно..

публикувано на 08.05.24 в 16:15

"Алфа Рисърч": ПП-ДБ губи 200 000 гласа, ГЕРБ-СДС ги води с 8%

ГЕРБ-СДС води с 8% пред "Продължаваме промяната-Демократична България", които губят 200 хиляди гласа на старта на кампанията, сочи изследване на "Алфа рисърч". Социолозите прогнозират, че в парламента ще влязат досегашните 6 формации и очакват ниска избирателна активност на вота 2 в 1 след месец. Изследването на "Алфа Рисърч" е проведено сред 1000..

публикувано на 08.05.24 в 11:55

Теглят в ЦИК номерата на бюлетините на партиите за изборите на 9 юни

Централната избирателна комисия (ЦИК) ще определи  днес в  16 часа  чрез жребий поредните номера в бюлетините на партиите, коалициите и Инициативните комитети за предстоящите избори на 9 юни. Също с теглене на жребий ще бъде определен и редът за представяне на кандидатите, регистрирани от политическите формации и Инициативните комитети, в различните..

публикувано на 08.05.24 в 08:09
Даниела Божинова (в средата) подава документите за регистрацията на партия

Даниела Божинова оглави листата на Зелено движение в Бургас

Даниела Божинова е водач на листата на партия "Зелено движение" в Бургас за парламентарните избори на 9 юни. Отделилата се от коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" формация регистрира днес листата си в Районната избирателна комисия. Втори след Божинова е Владимир Димитров от "Зелена Странджа". Листата включва 12 души, повечето от..

публикувано на 07.05.24 в 17:44

ПП-ДБ регистрира своята листа в Бургас (ОБНОВЕНА)

Коалицията „Продължаваме промяната“ - Демократична България регистрира в Районната избирателна комисия в Бургас своята листа, в която са включени 23 души. Водач в Бургас е бившият премиер Николай Денков. ПП-ДБ ще предложи много ясна формула за управление на България след изборите. Важно е да се създаде ново реформаторско правителство, каза..

публикувано на 07.05.24 в 16:24
Бургас

Партиите и коалициите в Бургас предлагат още от същото. Гражданите: Всеки дърпа чергата към себе си от алчност

Без изненади тръгват към предсрочните парламентарни избори партиите и коалициите в Бургас. От Втори многомандатен избирателен район едни и същи кандидати, както и едни и същи водачи на листи ще поемат към новото 50-то Народно събрание. Единствената партия, която промени посоката, е Средна европейска класа с лидер Константин Бачийски. Те..

публикувано на 07.05.24 в 09:14