Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Манол Тодоров: Готови сме да седнем на масата за преговори

| обновено на 02.10.22 в 22:24
Снимка: ФБ: Манол Тодоров

„Български възход“ направи една изключително добра кампания и събра доста добра подкрепа, спрямо малкото време, което имахме. Това коментира пред БНР-Бургас Манол Тодоров, трети в листата на партията в региона. Както неведнъж заявихме – това е дългосрочен проект, посочи той:

„Български възход“ беше първата, със сигурност, политическа сила, която заговори за обединение. Нашият лидер Стефан Янев го повтаря от ден първи, след като започна да работи по този проект. Защото то е видно, че тази спирала ще продължи, според мен, поне още няколко години, ако не се седне на една маса и не се започне да се говори за някакво обединение. Виждаме, че и в момента няма вариант две политически сили да направят мнозинство. Трябва да има трета. Всеки говори за червени линии. Трудно ми е в момента да кажа как виждам управлението на държавата. При всички положения съм убеден, че ще седнем на масата за преговори със всички“, посочи Манол Тодоров.

Ние имаме няколко прости неща, които искаме да се изпълнят. Ако те се случат, сме готови да дадем подкрепа, посочи Манол Тодоров. 

Интервю с него можете да чуете в прикачения файл. 

По публикацията работи: Мариян Иванов

БНР подкасти:

Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

"Възраждане" ще стане част от групата „Идентичност и демокрация“ в Европарламента

ПП" Възраждане" ще стане част от групата „Идентичност и демокрация“ в Европарламента. Това ще се случи на 12 април на европейска конференция в София, каза в Бургас депутатът Борис Аладжов. Той и бургаски съветници днес представиха позициите си по актуални теми.  От партията са категорични, че започналите протести..

публикувано на 20.02.24 в 14:11

Активисти на „Възраждане“ блокираха входа на пристанище Бургас – Запад

Активисти на партия „Възраждане“ блокираха за около два часа входа на пристанище Бургас – Запад, заради решението на Конституционния съд, с което потвърди решението на Народното събрание да няма референдум за запазване на българския лев.  Близо 50 души с плакати и знамена настояваха гласът им да бъде чут. Александър Койчев, Борис Аладжов и..

публикувано на 18.02.24 в 11:47

Гласуваха единодушно бюджета на община Сунгурларе

С абсолютно мнозинство Общинският съвет в Сунгурларе прие бюджета на общината за 2024 година.  Фи нансовата му рамка възлиза на 31 241 859 лв, а капиталовите разходи са почти 12 млн лв. Приоритетни за общината са големите инфраструктурни проекти, подобряване на пътната мрежа, на училищната инфраструктура и разкриването на нови социални услуги,..

публикувано на 16.02.24 в 15:30

"Галъп": 66,4% не очакват промяна след ротацията, но само 30,9% искат избори

66,4% от пълнолетните българи не очакват значителни промени в политиката на новото правителство след ротацията, а 18% очакват. Останалите не могат да определят. Това сочат националнопредставителни данни на „Галъп интернешънъл болкан“ от изследване, проведено между 11 и 19 януари "лице в лице" сред пълнолетните българи. Междувременно, рутинният..

публикувано на 15.02.24 в 12:40

Общинският съвет на Бургас гласува Бюджет 2024 (ОБНОВЕНА)

След 8 часови дебати по различни точки от дневния ред и гласуване на най-важния финансов документ на общината - Бюджет 2024, Общинският съвет приключи днешното си заседание. Дебатите по приемането на проекта за бюджет на Община Бургас за 2024 година започнаха малко след 12:00 часа и приключиха в рамките на близо 3 часа, със заявка за пълна..

обновено на 14.02.24 в 17:47

Необходимостта от намирането на купувач на „Лукойл“ е обсъдил Асен Василев във Вашингтон

Възможностите за намаляване на руската зависимост от газ и петрол в региона на Балканите и необходимостта от намиране на стратегически купувач за бургаската рафинерия „Лукойл“ обсъди министър Асен Василев на среща със заместник-помощника на президента на САЩ и старши съветник по въпросите на енергетиката и инвестициите Амос Хохстийн. Тема на разговора..

публикувано на 14.02.24 в 15:36

Съветниците приемат бюджета на община Бургас за 2024 година

Проектът за бюджет на община Бургас за 2024 година ще бъде гласуван на седмото заседание на общинския съвет днес. Макрорамката му е над 506, 6 млн лева. Общо съветниците ще разгледат 43 докладни записки. Какво предвижда проектът за бюджет на община Бургас за 2024 година  Димитър Николов: Бюджетът на обгщина Бургас е отговор на демографската..

публикувано на 14.02.24 в 07:35