Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ПП МИР и Гражданско обединение „Бургазлии“ регистрираха листата си в ОИК

ПП МИР и Гражданско обединение „Бургазлии“ регистрираха общата си листа с кандидати за общински съветници и за кметове на населени места, които ще участват в предстоящите местни избори на 29 октомври.

Водач е председателят на Гражданско обединение „Бургазлии“ Иван Ненков, а в челната десетка са още д-р Димитър Шангов, Валери Лазаров, Елена Параскова, Венцислав Вичев, проф. д-р инж. Радостин Долчинков, инж. Иван Иванов, Герасим Варимезов, д-р Милена Орешкова и Филип Демирев. Кандидатите за общински съветници са членове на Гражданско обединение „Бургазлии“ и не членуват в политически партии. Листата е съставена от разпознаваеми в града личности.

„Какъвто и да е резултатът на 29.10.2023 г., Гражданско обединение „Бургазлии“ ще продължи своята визия и ще се развива с цел подобряване условията на живот в Бургас. Приемаме това като ангажимент в полза на обществото и смятам, че всички ние го дължим на града си. Нека бъде категорично ясно, че тази гражданска енергия ще бъде съхранена и след 29.10 и ще бъде насочена категорично в полза на нашият град!“, коментира Иван Ненков.

ПП МИР и Гражданско обединение „Бургазлии“ регистрираха и двама кандидати за кметове: Проф. д-р инж. Радостин Долчинков в Бургас и Мая Петкова в село „Маринка“.


Листа за общински съветници на Гражданско обединение „Бургазлии“
1. Иван Любомиров Ненков
2. Д-р Димитър Стоянов Шангов
3. Валери Валериев Лазаров
4. Елена Параскова Ефендиева 
5. Венцислав Вичев Вичев
6. Проф. д-р инж. Радостин Симеонов Долчинков
7. Инж. Иван Желязков Иванов
8. Герасим Стойчев Варимезов
9. Д-р Милена Петрова Делчева-Орешкова
10. Филип Демирев Демирев
11. Инж. Калуст Оник Калустян
12. Адв. Светлана Добринчева Добрева
13. Мариета Ангелова Тимнева-Рохова
14. Боряна Николова Райкова
15. Петър Андонов Бакалов
16. Георги Стоянов Терзиев
17. Д-р Иван Илиев Йотов
18. Марта Веселинова Грънчарова
19. Константина Димитрова Мендизова
20. Карамфила Георгиева Гочева
21. Христо Йорданов Иванов
22. Димо Данчев Димов
23. Мирослав Митков Борисов 
24. Ганимир Христов Велчев
25. Инж. Янка Георгиева Маркова
26. Светлозар Николов Димитров
27. Никола Христов Ангелов
28. Христо Байчев Баев
29. Д-р Димитър Евгениев Дончев
30. Петър Димитров Мехремов
31. Петър Генчев Христов
32. Стоян Илиев Ненчев -
33. Силвия Владимирова Митова
34. Светозар Димитров Владков
35. Тодор Янков Карачорбаджиев
36. Цветелина Калоянова
37. Дора Георгиева Кабаиванова
38. Маруся Горанова Ханджиева
39. Светослав Георгиев Вълков
40. Доц. Йорданка Цанкова Ташева
41. Добринка Тодорова Стамболиева –
42. Полковник доктор Димитър Петров Димитров, /
43. Гинка Василева Стоянова
44. Деляна Георгиева Рогачева
45. Милена Георгиева Павлова
46. Дора Колева Йорданова
47. Драгомир Тодоров Шивачев
48. Тонка Стоянова Попова
49. Мая Йорданова Петкова 
50. Маркар Варужан Терзиев
51. Мирослав Иванов Петков

По публикацията работи: Свобода Атанасова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Започва укрепване на свлачището на крайбрежната алея в Ахтопол

Общинските съветници в Царево гласуваха за изработване на подробен устройствен план, с което започват действия по решаването на дългогодишния проблем със свлачището на крайбрежната алея в Ахтопол. Предприемат се и незабавни действия по аварийно-възстановителните работи по мостовото съоръжение в кв. Мандрата и прилежащите улици към него,..

публикувано на 26.06.24 в 10:28

Приключват политическите консултации при президента

Приключват политическите консултации на президента с парламентарните партии в 50-ото Народно събрание, преди държавният глава да връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство.  Днес Румен Радев ще разговаря с представителите на "Има такъв народ" и на "Величие". След като през последните два дни президентът разговаря с пет от..

публикувано на 26.06.24 в 08:26

Президентът покани ИТН и "Величие" на консултации в сряда

Президентът Румен Радев завършва консултациите с парламентарни групи в 50-ото Народно събрание със срещи с представителите на ИТН и "Величие". Те ще се проведат утре. В 11 часа на "Дондуков"2 Радев ще посрещне представителите на "Има такъв народ". Два часа по-късно президентът ще проведе консултации с представители на парламентарната група на..

публикувано на 25.06.24 в 13:43
Костадин Костадинов се ръкува с президента Румен Радев в началото на консултациите за съставяне на правителство в рамките на 50-ото Народно събрание.

Костадинов: Възможно е да има правителство в този парламент

Лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов обяви пред президента Румен Радев, че е възможно да има правителство в този парламент, съставено от всички политически сили в 50-ото Народно събрание без ГЕРБ и ДПС. Останалите пет формации в парламента имат 123-ма народни представители, с независимия депутат Калоян Методиев те стават 124, а мнозинство..

публикувано на 25.06.24 в 09:50
Парадният вход на президентството.

Консултациите при президента продължават с "Възраждане" и БСП

Продължават консултациите за съставяне на правителство при президента Румен Радев.  Днес държавният глава ще се срещне с представители на четвъртата и петата политическа сила в 50-ото Народно събрание - „Възраждане“ и БСП.  Вчера Радев разговаря с лидерите на ГЕРБ-СДС, ДПС и „Продължаваме промяната - Демократична България“, след което лидерът на..

публикувано на 25.06.24 в 07:51

От "Възраждане" - Бургас искат повече контрол при спазването на обществения ред

Общински съветници от ПП„Възраждане“ внесоха предложение в местния парламент да се засилят контролните функции на Общината по отношение на наредбите за опазването на обществения ред. Те визират образуващите се локални сметища около контейнерите в Бургас, безразборното паркиране на превозни средства и тротинетките в пешеходните зони на града...

обновено на 24.06.24 в 16:02
Емил Соколов

Емил Соколов очаква ИТН да подкрепи коалицията ГЕРБ- ДПС

Емил Соколов очаква ИТН да подкрепи коалицията ГЕРБ- ДПС, въпросът според него е каква е цената, която ще плати партията на Борисов за тази подкрепа. Според бургаския координатор на ПП изводът от днешните консултации при президента за съставянето на кабинет могат да се обобщят така: "Аз очаквах по-широка коалиция между ГЕРБ - ДПС и ИТН, но..

публикувано на 24.06.24 в 15:30