Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тони Димитрова празнува рожден ден с концерт в НДК


С голям концерт в зала 1 на НДК в София, любимката на българската публика Тони Димитрова ще отбележи днес рождения си ден. Бургазлийката, която има вече десетки незабравими хитове, ще представи за първи път и най-новата си песен - „Помниш ли“, с автори Иван Гогов и Яна Вълчева. Това ще е концерт, рожден ден и огромно вълнение – три в едно, сподели ни певицата.

"Направихме нови аранжименти, няма да е същият концерт, който правихме и лятото, ще има и други песни, ще изпеем и една чисто нова песен, тя е чисто бургаска, музиката е на Иван Гогов, текстът е на Яна Вълчева и смятам да я изпея там", разказа Тони Димитрова. 

До нея на сцената ще застанат композиторът Стефан Диомов, Веселин Маринов, Милица Божинова от „Тоника“, братя Аргирови и още много популярни изпълнители и приятели на певицата. За първи път тя ще изпее една от своите песни, заедно с дъщеря си, издаде още от изненадите Тони Димитрова.

Всички билети за музикалното събитие бяха разпродадени още преди два месеца. Поради огромния интерес организаторите пуснаха и нова дата през юни тази година. Концертът ще бъде представен още в Бургас, Варна и Пловдив, през август, а билетите вече са пуснати в продажба.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Книгата "Хиперсъзнание" ще бъде представена днес на Флората

Книга за подсъзнанието създадена в резултат на научно изследване ще бъде представена в залата на Експозиционен център „Флора“ от 18.30 тази вечер.   „Хиперсъзнание“ е заглавието на творбата, а нейни автори са психолога Моника Балаян и журналиста Петя Минкова. Изследването има за цел да покаже механизмът за развитието на навици, които да ни..

обновено на 21.05.24 в 13:52

Броени дни до финала на конкурса "Пролет`24". Слушателите на БНР определиха своя фаворит

В продължение на един месец слушателите на БНР имаха възможност да гласуват на сайта prolet.bnr.bg  за своя фаворит в Конкурса за нова българска поп и рок музика "Пролет`24". Гласуването приключи, а получилият най-много точки ще стане изборът на публиката и ще бъде награден с акустична китара от "Кремона" - България.  Кой е той?  Това ще стане..

публикувано на 21.05.24 в 12:59

Фестивалът „СОЛиСиМи“ даде сцена на талантливи млади музиканти в Бургас

„Младежки музикални дни - СОЛиСиМи“ - първият по рода си фестивал, насочен към младите изпълнители на класическа музика, премина при заявен интерес от бургаската публика. В трите фестивални вечери на сцената в Дома на Нефтохимика излязоха десетки талантливи музиканти, които заслужено обраха аплодисментите на публиката. Сред гостите бяха..

обновено на 21.05.24 в 12:56

Изложба отдаде почит на първите бургаски учители

Академичният състав на две от катедрите във Факултета по обществени науки при Бургаския държавен университет – катедра „Педагогика и методика на обучението“ и катедра „История и философия“ отдаде почит на първите бургаски учители с оригинална фотоизложба. Експозицията на тема „Учителите на Бургас 1878-1944 г.“ представя пионерите на образователното..

публикувано на 21.05.24 в 12:40

„Коледна бъркотия" е победителят в конкурса "Аз, драматургът", пиесата ще бъде поставена в Бургас

В категория „Оригинален авторски текст“ на конкурса "Аз, драматургът"  голямата награда и поставяне на пиеса отиде за текста на „Коледна бъркотия” /колективна награда/.  Второто място си разделиха „Една много объркана приказка” /колективна награда/ и „Тайната на рапаните” /индивидуална награда/. На трето място бе класирана „Объркана вълшебна..

публикувано на 21.05.24 в 12:00

Бургаските писатели и поети с видеопослания за 24 май

"Словото спасява и извисява“ -под този надслов Бургаската писателска общност в партньорство с Община Бургас отправя видео послания по повод 24 май. Към емоциите, които творците, споделят за предстоящия празник на българската азбука, просвета, култура и славянската писменост, добавят и откъси от свои творби. Те могат да бъдат открити във фейсбук..

публикувано на 21.05.24 в 11:52

Пътуващата изложба „Следи от изчезване“ представя отпечатъци от стъпки на изчезващи животни

Кампанията „Следи от изчезване“, която цели да отрази гласовете на изчезващите животни в българските планини, продължава пътя си в град Бургас и може да бъде посетена в културен център „Морско казино“ в периода 21-ви до 29-ти май от 10:00 до 18:00 ч., а входът е напълно безплатен.  До момента изложбата е посетена от над 1100 души в градовете София и..

публикувано на 21.05.24 в 11:13