Сириец опита да подкупи полицай край село Трояново

Сириец с хуманитарен статут, живеещ в град Крън е задържан в района на каменското село Трояново, съобщиха от полицията. Автомобилът му е бил паркиран на изхода на селото в посока Вратица. Заедно с 21-годишния сириец е имало и друг мъж на 23 години,..

публикувано на 15.03.23 в 11:09

Жена пострада при катастрофа в Средец

54-годишна жена е с мозъчно сътресение след катастрофа в района на кръстовището на между улиците „Димитър Благоев“ и „Христо Ботев“ в Средец, съобщиха от полицията. Шофьор на 57 години от Рудозем, не е спрял на пътен знак «СТОП» и е блъснал..

публикувано на 15.03.23 в 10:44

Бургаската полиция с втори дрон

Втори дрон със специфично оборудване и универсално устройство за извличане на информация за оперативно-издирвателната дейност и разследването на престъпления е дарен на ОДМВР – Бургас от Националната агенция за борба с престъпността на Великобритания,..

публикувано на 15.03.23 в 08:40

Два черепа и кости са намерени в района на Айтос

Два черепа и кости са намерени в района на Айтос, съобщиха от полицията. Те са открити при първата копка на багер, извършващ строеж извън града. Предполага се, че костите са стари, тъй като част от тях се разпадали при допир.  Възможно е в района да е..

публикувано на 14.03.23 в 15:41

Задържаха крадец на автомобил и вещи от офис в Слънчев бряг

Полицаи от Районното управление в Несебър задържаха извършителя на кражбата на служебен лек автомобил,  кафе машина, телевизор, мобилен телефон -  собственост на частна фирма, разположена до автогарата в Слънчев бряг, съобщават от ОД на полицията в Бургас...

публикувано на 14.03.23 в 09:44

Блъснаха дете на пешеходна пътека в Бургас

8-годишно момиченце от Бургас е било блъснато на бургаската улица „Яни Попов". Инцидентът е станал вчера сутринта, на пешеходна пътека, докато детето е пресичало, съобщи полицията.  61-годишният шофьор на лек автомобил е отнел предимството на момичето. То..

публикувано на 14.03.23 в 08:27
Шампоаните са намерени в товарен автомобил, преминаващ от Турция.

Над 33 хиляди "маркови" шампоана задържаха на Лесово

Служителите на Митнически пункт Лесово задържаха 33 120 шампоана с лого на защитена световноизвестна търговска марка,   съобщиха от митницата. „Марковите“ козметични продукти са открити при щателна проверка на товарен автомобил с чужда регистрация,..

публикувано на 13.03.23 в 13:54

Съсед преби с дървен кол 40-годишен айтозлия

40-годишен айтозлия е бит с дървен кол от свой съсед на 49 години, съобщават от полицията в Бургас.  Между двамата възникнало спречкване, прераснало в сбиване. И двамата мъже са били употребили алкохол.  Пострадалият е получил фрактура на рамото,..

публикувано на 13.03.23 в 09:06

Двама шофьори блъснаха пешеходци в Айтос и Бургас и избягаха

За двама блъснати пешеходци – в Айтос и Бургас съобщава бюлетинът на областната дирекция на полицията. При първия случай в Айтос при движение на заден ход 23-годишен шофьор блъсна 42-годишен пешеходец.  Той е получил натъртване в областта на кръста,..

публикувано на 13.03.23 в 08:11

Проверки срещу нелоялни практики в туризма на ГКПП "Лесово"

Проверки срещу нелоялни практики в сферата на туризма и разрастването на сивия сектор се проведоха на Граничен пункт "Лесово". В инспекцията се включиха служители на Министерството на туризма, икономическа полиция, Комисията за защите на потребинелите и..

публикувано на 12.03.23 в 08:00