Eмисия новини
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Калоян Христов: Промяната трябва да я направиш, когато я искаш

БНР Новини
Ива Дойчинова и Калоян Христов
Снимка: Здравко Петров

В студиото на „Нашият ден“ водещата Ива Дойчинова разговаря с Калоян Христов – човекът, намерил смелост да промени коренно живота си, в стремеж да реализира своите мечти. С успешен бизнес в строителството и увлечен от него Калоян се озовал в „работа, среда, град, дори лични връзки“, които не били неговите. „Разбрах, че не ми носи щастие, не ставам усмихнат, не горя с това, което правя“, допълва той. Стигайки до тази криза в своя живот, Калоян решава да следва мечтите си. Купува си къща в с. Расник, Пернишко и създава онлайн платформата за спорт и дейности на открито Varrio sport. С усилия и труд проектът се реализира. Така Калоян Христов, заедно със семейството си, заживява сред природата, каквато винаги е била мечтата му – води здравословен и екологичен живот, нещо за което сигурно не малко хора могат да му завидят. Но неговият успех, както и непрекъснато увеличаващите се възможности на интернет, могат да вдъхновят много последователи.

Повече за мечтите на Калоян и тяхната реализация чуйте в звуковия файл.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!  
Акцентите от деня са и в нашата Фейсбук страница. Последвайте ни. За да проследявате всичко най-важно в сферата на културата, присъединете се към групата БНР Култура.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Наука за три минути: Вълнуващи срещи с българските учени на FameLab

Фондация "Красива наука" организира поредица от събития, вдъхновени от Европейската нощ на учените, които ще се проведат от 25 до 29 септември в партньорство с Министерството на образованието и науката, общини като София, Видин, Монтана и Бургас, както и с университети, научни институти, училища и неправителствени организации. Програмата..

публикувано на 26.09.24 в 12:58

Морето и околната среда: как защитаваме водите на България

В рубриката "Темата на деня" на предаването "Нашият ден", по повод Световния ден на морето, говорим за морската околна среда и бъдещето на човечеството. В разговора участва проф. д-р Мирослав Цветков, капитан първи ранг и началник на научната секция във Висшето военноморско училище "Никола Вапцаров" във Варна. "Световният ден на морето се..

обновено на 26.09.24 в 11:53

По дирите на сиренето

Български животновъди и майстори на сиренето, които преработват млякото си в собствени мандри, регистрирани по Наредба 26, се срещат за обмен със специалиста и технолог на сирене и млечни продукти Джанпаоло Гаярин в алпийската италианска община Трентино, където традициите в производството и многообразието от вкусове са запазени. За срещата, за..

публикувано на 26.09.24 в 10:44
Александър Димитров и водещия на предаването

От английски до унгарски: Пътешествието на един млад полиглот

На 26 септември Европа отбелязва Европейския ден на езиците – инициатива на Съвета на Европа, която има за цел да насърчи изучаването на чужди езици и да популяризира езиковото и културното многообразие на континента. В рамките на този специален ден, в предаването "Нашият ден" по БНР, гостува младият полиглот Александър Димитров , който сподели..

обновено на 26.09.24 в 10:31