Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

6 рекламни видеоклипа популяризират Варна пред туристите

Снимка: visitvarna.bg

Първият от общо шестте видеоклипа, с които община Варна ще се рекламира като привлекателна дестинация, вече се завъртя в публичното пространство.

Видеото е насочено към туристите, търсещи възможности за морски отдих в България. „Слънце, пясък и море – Варна Ви очаква“ – това е името на клипът, който вече събира гледания, споделяния, лайкове и коментари в социалните мрежи. Акцентът пада върху красивите пясъчни плажове на Варна, на модерните хотели, възможностите за яхтен туризъм и най-вече романтичните гледки в района на морската ни столица.

Следващите рекламни клипове ще представят Варна като средище на древни цивилизации и като прекрасно място за СПА и балнеология. Видеата наблягат и на възможностите за целогодишен културен, конгресен, спортен и приключенски туризъм в града. Специално място е отредено и на винените и гурме маршрутите в района.

Вижте видеото:

Редактор : Венета Николова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Мексикански туристи пристигат у нас за културни обиколки

Чартърни полети от Мексико до София ще се изпълняват на всеки две седмици до края на месец ноември 2024 г., съобщава bgtourism.bg. Преди дни самолет на български авиопревозвач с 320 мексикански туристи е кацнал на летище София. Оказва се, че това е..

публикувано на 26.05.24 в 10:35

Туристи от четири континента на Празника на розата в община Карлово

С демонстрация на ритуала розоварене в розовите градини на “Еко розова долина” в град Клисура започна Празникът на розата в община Карлово. В нея се включиха царицата на розата Анна-Мария Враджева и 12-те участнички в конкурса. По-късно стотици..

публикувано на 25.05.24 в 14:31

Броят на туристите през лятото може да подобри постиженията от предковидните времена

Десет процента повече летовници ще посетят страната ни през тази година спрямо 2023 г., потвърди прогнозата на ресорния служебен министър маркетинг и бизнес консултантът в туризма Константин Занков. Очаква се резултатите да достигнат и дори надминат тези..

публикувано на 25.05.24 в 13:38