Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Новата песен на Мария Илиева – нежно обяснение в любов

Мария Илиева
Снимка: youtube.com

„Любов“ е новата песен на Мария Илиева. Това е и първата изцяло авторска творба на обичаната поп певица, продуцент, актриса и – не на последно място – майка на две деца. Изпълнителката споделя, че обяснението в любов може да бъде отнесено към любимия човек, децата, близките, Бог...

„Лъч светлина прегръща за миг света ми... усещам как даряваш ме с този смисъл нов... Вярвам сега, вярвай и ти: една е любовта, с теб е съдба...“ – пее Мария Илиева.

В записа участват Живко Петров (пиано), Веселин Веселинов – Еко (бас китара), Димитър Семов (барабани), Христо Танев (виолончело). За официалното представяне на „Любов“ Мария Илиева избра 14 февруари – Денят на св. Валентин. Не по-малко подходяща е датата – 8 март, която ние избираме за премиера на песента в Радио България.

Редактор: Албена Безовска

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Когато те срещнах" – китаристът Мирослав Иванов със солова песен

Мирослав Иванов е китарист, аранжор и автор на музика, който присъства в повечето от най-интересните съвременни български музикални групи и проекти. Негови авторски проекти са групите Сафо, Saint Electrics, МетаФормоза  и Пеперуда. Възлов член е на..

публикувано на 15.06.24 в 10:05

"Освободен" – лятно настроение с Innerglow

Триото Innerglow се нареди сред финалистите в тазгодишното 55-то издание на конкурса "Пролет" на БНР с песента си "Освободен". Идеята за нея възниква по-рано и давайки си сметка, че звучи свежо и танцувално, Тодор Ковачев, Петър Желев и Матей..

публикувано на 14.06.24 в 10:15

"През 100 земи" – Вяра Панталеева ни води на пътешествие към нас самите

Вяра Панталеева посрещна пролетта и влиза в лятото с нова песен. "През 100 земи" е подобен на сън приказен разказ за личностното пътешествие, в което рано или късно всеки от нас се отправя. Мистиката в музикален аспект е загатната с лек ориенталски..

публикувано на 13.06.24 в 10:15