Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Марги Хранова и новият ѝ хит "Ти ела"

Снимка: top20.bnr.bg

"Вярвам в това, че любовта води ни към безкрая. Моя мечта, с теб аз горя и към тебе ще летя!" – пее Маргарита Хранова в новата си песен "Ти ела". 

Музиката и аранжиментът са дело на Милен Македонски, с когото певицата от десетилетия има успешно творческо сътрудничество. Текстът е от Костадин Филипов, а в записа ще чуем китаристите Бисер Иванов и Васил Василев.

Песента е специален подарък от авторите за обичаната изпълнителка по повод на нейната 70-годишнина.


Редактор: Албена Безовска



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Ще целуна ли"

Едно младо момиче, познато от последния сезон на "Гласът на България" – Дани Илиева – представя новата си песен, озаглавена "Ще целуна ли ". През 2022 година, едва 16-годишна, Дани става най-младата изпълнителка, спечелила "Бургас и морето". Това не..

публикувано на 17.06.24 в 10:15

"Когато те срещнах" – китаристът Мирослав Иванов със солова песен

Мирослав Иванов е китарист, аранжор и автор на музика, който присъства в повечето от най-интересните съвременни български музикални групи и проекти. Негови авторски проекти са групите Сафо, Saint Electrics, МетаФормоза  и Пеперуда. Възлов член е на..

публикувано на 15.06.24 в 10:05

"Освободен" – лятно настроение с Innerglow

Триото Innerglow се нареди сред финалистите в тазгодишното 55-то издание на конкурса "Пролет" на БНР с песента си "Освободен". Идеята за нея възниква по-рано и давайки си сметка, че звучи свежо и танцувално, Тодор Ковачев, Петър Желев и Матей..

публикувано на 14.06.24 в 10:15