Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Гласувайте за рекламния клип на България "Намери своята история"

Снимка: tourism.government.bg

Имиджовият клип на България е финалист в 13-ото издание на "Corporate Media & TV Awards 2022" в Кан. Наградите се организират от Международния комитет на фестивалите за туристически филми, съобщи bgtourism.bg. Българското видео показва, в продължение на минута, някои от най-красивите кътчета в страната ни – от плажовете до ски курортите и е озаглавено "Открий своята история". В него могат да се видят още традиционни български обичаи и ритуали.

Интересна е и концепцията на видеото. Тя е свързана с представянето на личните преживявания на туристите у нас. А посланието е – елате в България, за да уловите мига! Тук можете да откриете ново място и култура, да се сприятелите с местните хора, да споделите снимка на залез, да изпратите виртуална целувка или просто да се насладите на вкусна вечеря. Краткото видео показва малките, простите неща, които са важни за всеки пътешественик – среща с някого по пътя, създаване на спомени, споделяне на опит и разбира се, откриване на себе си и своята история, и то не къде да е, а именно в България!

Може да видите и да подкрепите видеото тук

По регламент можете да гласувате на всеки 24 часа.


Още от категорията

Този уикенд стартира летният сезон на Витоша

Тази събота (3 юни) ще бъде дадено официално начало на летния сезон на Витоша . Освен за пешеходен туризъм и разходки, планината предлага отлични условия и за практикуване на планинско колоездене, с множество маршрути с различни нива на трудност. Три..

публикувано на 02.06.23 в 05:05

Очаквания за добър туристически сезон въпреки закъсняващото лято и ръста на цените

По-добър летен сезон в сравнение с предходната 2022 г., като перспективата е да достигнем нивата на предпандемичната 2019-а. Очакванията на туристическия бранш са да има поне 4,5 млн. лв. приходи в сектора. Съдейки по ранните записвания, има повишен..

публикувано на 01.06.23 в 11:35

Открива се плажният сезон по българското Черноморие

Плажният сезон по българското Черноморие се открива днес, 1 юни. От тази дата по охраняемите ивици в курортите трябва да дежурят плажни медици и спасители. Чадърите и шезлонгите това лято няма да поскъпват, въпреки инфлацията, уверяват концесионерите. 

публикувано на 01.06.23 в 06:55