Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Гласувайте за рекламния клип на България "Намери своята история"

Снимка: tourism.government.bg

Имиджовият клип на България е финалист в 13-ото издание на "Corporate Media & TV Awards 2022" в Кан. Наградите се организират от Международния комитет на фестивалите за туристически филми, съобщи bgtourism.bg. Българското видео показва, в продължение на минута, някои от най-красивите кътчета в страната ни – от плажовете до ски курортите и е озаглавено "Открий своята история". В него могат да се видят още традиционни български обичаи и ритуали.

Интересна е и концепцията на видеото. Тя е свързана с представянето на личните преживявания на туристите у нас. А посланието е – елате в България, за да уловите мига! Тук можете да откриете ново място и култура, да се сприятелите с местните хора, да споделите снимка на залез, да изпратите виртуална целувка или просто да се насладите на вкусна вечеря. Краткото видео показва малките, простите неща, които са важни за всеки пътешественик – среща с някого по пътя, създаване на спомени, споделяне на опит и разбира се, откриване на себе си и своята история, и то не къде да е, а именно в България!

Може да видите и да подкрепите видеото тук

По регламент можете да гласувате на всеки 24 часа.


Още от категорията

Камен бряг вече предлага на туристите и астрономическа обсерватория

Автоматизирана астрономическа обсерватория с купол бе открита в двора на кметството в с. Камен бряг. Телескопът е с 360° обхват и дигитална камера за заснемане на небесните обекти. Обсерваторията е изградена по проект „Съвместен отворен прозорец към..

публикувано на 30.07.23 в 16:10

Къмпинг у нас предлага почивка на самообслужване

На къмпинг в Пловдив? Вероятно ви звучи странно, но древният град в западната част на Горнотракийската низина предлага и тази възможност за любопитните да се запознаят с неговото богато културно-историческо наследство. Изненадите за тях, обаче, не..

публикувано на 29.07.23 в 11:25
Арт фест с. Горна Липница

Министерството на туризма започва кампанията “Моето лято в България”

“Моето лято в България” е кампания на Министерството на туризма, която насърчава туристите да снимат любимото си място за почивка у нас. Предложенията ще излязат на фейсбук страницата на ведомството и събралите най-много харесвания кадри ще бъдат..

публикувано на 28.07.23 в 13:33