Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Гласувайте за рекламния клип на България "Намери своята история"

Снимка: tourism.government.bg

Имиджовият клип на България е финалист в 13-ото издание на "Corporate Media & TV Awards 2022" в Кан. Наградите се организират от Международния комитет на фестивалите за туристически филми, съобщи bgtourism.bg. Българското видео показва, в продължение на минута, някои от най-красивите кътчета в страната ни – от плажовете до ски курортите и е озаглавено "Открий своята история". В него могат да се видят още традиционни български обичаи и ритуали.

Интересна е и концепцията на видеото. Тя е свързана с представянето на личните преживявания на туристите у нас. А посланието е – елате в България, за да уловите мига! Тук можете да откриете ново място и култура, да се сприятелите с местните хора, да споделите снимка на залез, да изпратите виртуална целувка или просто да се насладите на вкусна вечеря. Краткото видео показва малките, простите неща, които са важни за всеки пътешественик – среща с някого по пътя, създаване на спомени, споделяне на опит и разбира се, откриване на себе си и своята история, и то не къде да е, а именно в България!

Може да видите и да подкрепите видеото тук

По регламент можете да гласувате на всеки 24 часа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Пътувай емоционално – туризмът като автентично преживяване и уединение с природата

Свръх туризмът, причинен от невиждания бум на пътуванията след края на епидемията е причина хората да търсят алтернатива на общоприетите представи за почивка. Особено сред по-младите поколения има пресищане от стандартните екскурзии до известни..

публикувано на 04.04.24 в 10:10

"А place of many stories" – южното ни Черноморие с нов рекламен клип (ВИДЕО)

"А place of many stories" или "Място с много истории“ – така се нарича най-новият клип, който рекламира възможностите за летен отдих и развлечения на южното ни Черноморие. Видеото е насочено предимно към пазарите във Великобритания и Средна Европа и..

публикувано на 31.03.24 в 09:10
 През 19 в. наричали град Елена „българският Витлеем”

Еленски бут, фестивален туризъм, романтика и чиста природа – опознайте град Елена и околностите

Еленският Балкан се радва на нестихващ туристически интерес не само от сънародниците ни, но и от много чужденци. Някои от тях дори се заселват тук за постоянно, превръщайки се в част от местния колорит. Дойде ли краят на седмицата, хотелите в град..

публикувано на 26.03.24 в 10:35