Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Гласувайте за рекламния клип на България "Намери своята история"

Снимка: tourism.government.bg

Имиджовият клип на България е финалист в 13-ото издание на "Corporate Media & TV Awards 2022" в Кан. Наградите се организират от Международния комитет на фестивалите за туристически филми, съобщи bgtourism.bg. Българското видео показва, в продължение на минута, някои от най-красивите кътчета в страната ни – от плажовете до ски курортите и е озаглавено "Открий своята история". В него могат да се видят още традиционни български обичаи и ритуали.

Интересна е и концепцията на видеото. Тя е свързана с представянето на личните преживявания на туристите у нас. А посланието е – елате в България, за да уловите мига! Тук можете да откриете ново място и култура, да се сприятелите с местните хора, да споделите снимка на залез, да изпратите виртуална целувка или просто да се насладите на вкусна вечеря. Краткото видео показва малките, простите неща, които са важни за всеки пътешественик – среща с някого по пътя, създаване на спомени, споделяне на опит и разбира се, откриване на себе си и своята история, и то не къде да е, а именно в България!

Може да видите и да подкрепите видеото тук

По регламент можете да гласувате на всеки 24 часа.


Още от категорията

„Където планината Странджа среща морето“ – Царево популяризира своите красоти

Нов видеоклип обръща поглед към културата и историята на населените места в района на Царево и ни призовава да посетим мястото, „където планината Странджа среща морето, но и където историята е оставила своя пребогат отпечатък“, научаваме от фейсбук..

публикувано на 11.08.23 в 10:35

Пекин позволи на китайски туристи да пътуват организирано до България

Китай включи България в групата от страни, до които организирани туристически групи имат право да пътуват, съобщи китайското министерство на културата и туризма. Решението влиза в сила незабавно.  Ограниченията за пътуване на организирани туристи от..

публикувано на 10.08.23 в 12:12

Детски ясли за птици, плаващи острови, музей и екопътека – добре дошли в резервата „Сребърна“

Намираме се накрая на България, съвсем близо до град Силистра, където Дунав напуска територията на страната ни и продължава през Румъния, за да се влее в Черно море. Едва на 17 км от най-северния български град, въздухът е кристален, а погледът се..

публикувано на 09.08.23 в 10:30