Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Знаците в новата песен на Innerglow

Снимка: YouTube

"Знак" се нарича песента, която ще чуем през следващите минути. Тя е на Innerglow – една млада, но вече утвърдила се като любима група на новите поколения. И, подобно на заглавието си, наистина е знакова за младите музиканти. Година след премиерата на дебютния си албум Satellites, Тодор Ковачев, Петър Желев и Матей Христосков се завръщат с новия си сингъл, в който са заложили няколко изненади. Продължавайки да смесват поп и рок с електроника, в "Знак" те са поканили двама нестандартни гост-музиканти, които добавят и фолклорно звучене – певицата Lyrra и гайдаря Мартин Лямов. Песента е знакова и с факта, че групата за първи път се представя с текст на български език.

"Дай ми знак отвъд безкрая. И дай ми път, за който мечтая, и дай ми шанс да си призная, че нещо се ражда в мен…"

Редактор: Албена Безовска





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Аскер"

Lyrra е творческият псевдоним на младата певица Любомира Павлова. Преди да започне да се изявява като самостоятелен артист, тя доби известност от участието си в знакови народни формации като "Мистерията на българските гласове", "Чинари", триото..

публикувано на 03.09.24 в 10:15
Максим Ялнъзов

"Без тебе няма любов"

"Без тебе няма любов" е най-новата песен на Максим Ялнъзов. Освен изпълнител, той е и автор на музиката, текста и аранжимента. "Без тебе няма любов" е посветена на музиката като най-хубавата и смислена част от живота на младия творец...

публикувано на 31.08.24 в 10:15

"Имам всичко"

Ева Бел и Емин, които са сценични партньори и пеят заедно по участия, наскоро записаха съвместната си песен "Имам всичко". Познаваме Емин Ал-Джунейд от участието му в Националния конкурс за забавна песен "Бургас и морето", когато преди две..

публикувано на 30.08.24 в 10:15