Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любо Киров и Дара – „Вече няма как“

Макар и представители на различни поколения, и двамата са звезди сред съвременните български певци. За първи път ги видяхме заедно като треньори в „Гласът на България“, а наскоро списание Forbes ги постави в челните позиции на класацията "Топ 70 български знаменитости". Това са Любо Киров и DARA, които успяха да отпразнуват приятелството си и с общ музикален проект. Песента се казва "Вече няма как" и стана част от популярния албум на Любо - "Целуни ме".

Музиката на "Вече няма как" е на международен екип от професионалисти, с които DARA работи в рамките на творчески лагери у нас и в Стокхолм, а красивият български текст е на Любо.

"Видеото е чисто, светло и приятелско и в него сме се опитали да уловим удоволствието от музицирането заедно" – така описва идеята на клипа Jeason Brad Lewis, който е режисьор и сценарист на визуализацията.

Съставил: Диляна Трачева
По публикацията работи: Михаил Димитров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Кристофър Галовски, Емил Димитров – син и адвокат Христина Георгиева на заседание по делото.

Съдът защити авторското право върху песента "Моя страна, моя България"

Окръжният съд в Плевен реши, че е е нарушено авторското право на Емил Димитров - син, заради неразрешено използване и преработка на песента "Моя страна, моя България". Изпълнението в нарушение на Законаза за авторските и сродните права бе публично..

публикувано на 08.04.24 в 13:04
Сияна Буркхард

Талантливо българче прославя страната ни на международни клавирни конкурси

Българче на 9 години от Монтана прослави страната ни на клавирен конкурс в Сингапур. Сред участниците в него е имало пианисти от Тайланд, Хонконг, Малайзия, Гърция, Япония, Китай, Индонезия и Индия. По думите на преподавателката на момичето Нина..

публикувано на 07.04.24 в 10:35

"За теб"

Славин Славчев отдавна е познат като един от най-великолепните гласове на своето поколение в българската музика, и то не само в рок сферата, както личи и от най-новата му песен "За теб". Тя бележи няколко нови момента в развитието на Славин: в нея..

публикувано на 04.04.24 в 10:15