Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любо Киров и Дара – „Вече няма как“

Макар и представители на различни поколения, и двамата са звезди сред съвременните български певци. За първи път ги видяхме заедно като треньори в „Гласът на България“, а наскоро списание Forbes ги постави в челните позиции на класацията "Топ 70 български знаменитости". Това са Любо Киров и DARA, които успяха да отпразнуват приятелството си и с общ музикален проект. Песента се казва "Вече няма как" и стана част от популярния албум на Любо - "Целуни ме".

Музиката на "Вече няма как" е на международен екип от професионалисти, с които DARA работи в рамките на творчески лагери у нас и в Стокхолм, а красивият български текст е на Любо.

"Видеото е чисто, светло и приятелско и в него сме се опитали да уловим удоволствието от музицирането заедно" – така описва идеята на клипа Jeason Brad Lewis, който е режисьор и сценарист на визуализацията.

Съставил: Диляна Трачева
По публикацията работи: Михаил Димитров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Акапелната формация Спектрум гостува на българите в Люксембург

В навечерието на националния ни празник, акапелната група Спектрум (Spectrum Vocal Band) ще изнесе концерт в Люксембург. Поканата е дошла от Културен клуб "Гайда" – място, известно като работилница за събития и българска култура за приятели от близо и..

публикувано на 01.03.24 в 10:15

Детският хор на БНР изпълнява български творби в първия си концерт с Детския хор на Радио Румъния

Детските хорове на обществените радиа в България и Румъния за първи път ще изнесат съвместен концерт в Букурещ днес, 29 февруари. Събитието е част от програмата за сътрудничество между двете медии и е посветено на високите хорови постижения...

публикувано на 29.02.24 в 09:10

Посоки в дебютния авторски албум на талантливата Калина Андреева

Калина Андреева е малко над 20-годишна, но вече е изградила име на талантлива контрабасистка, певица и автор на музика и песни. Първата си композиция създава още на 4-5 годишна възраст – тогава измисля мелодия, баща ѝ я хармонизира и така се превръща..

публикувано на 23.02.24 в 10:15