Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мигове от живота на София в специална фотоизложба

16
Снимка: БГНЕС

Специална селекция в сградата на Столичната община със 160 творби на Иван Шишиев показва гледната му точка върху архитектурни забележителности на София, хроника на мигове от живота в откритите пространства на столицата, спецификата на градската среда. Той е богослов и фотограф, автор на две фотографски книги за София и на над 20 изложби в България и Европа, създател на популярна страница в социалните мрежи с над 320 000 последователи.

Художественият проект ще остане в сградата на Столичната община до септември 2023 г., след което ще обиколи столични училища, за да срещне учениците на София с красивите фотографии.

Източник: sofia.bg

Снимки: БГНЕС

БНР подкасти:

Още от категорията

Разходка по снежните пътеки на Витоша

За много жители и гости на българската столица разходката на Витоша – планината, издигаща се в непосредствена близост до града, е едно незаменимо удоволствие. Само половин час отнема стигането до местността "Златните мостове" на Витоша, откъдето..

публикувано на 18.01.24 в 12:58

Разходка из склоновете на българските ски курорти

Тази зима започна с необичайно топло време, но макар че в по-ниската част от страната все още няма сняг, в планините ски сезонът вече е официално открит, за радост на любителите на зимните спортове.  Много хора избират близката до София планина Витоша..

публикувано на 05.01.24 в 09:45

София в цветовете на Коледа

И коледните градчета в София носят настроение и празничност ...  Снимки: Красимир Мартинов

публикувано на 16.12.23 в 23:29