Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

България е представена на туристическото изложение Ferien във Виена

Снимка: Министерство на туризма

Министерството на туризма участва в международното туристическо изложение Ferien в Австрия, което след тригодишно прекъсване се провежда в периода 16 – 19 март 2023 година във Виена. На българския щанд, организиран от министерството, се представят 6 туристически фирми и общини. Посетителите на щанда могат да се запознаят с възможностите за обиколни турове в страната, българското Черноморие, планински курорти, богата история, културни забележителности, съхранена природа, СПА и качествени вина.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Над 200 изложители от 3 континента на "Ваканция и СПА" в София

Най-големият ежегоден форум на туризма у нас ще се състои от 13 до 15 март в Интер Експо Център в София. 40-то издание на "Ваканция & СПА" ще събере на едно място над 200 изложители от три континента – Европа, Азия и Африка. Участниците са от..

публикувано на 12.03.24 в 10:10

Първи къмпинг фестивал Explore the world 2024 в Бургас през април

Черноморският ни град Бургас ще бъде домакин на първото издание на къмпинг фестивала Explore The World 2024. Събитието, което ще се проведе на 27 и 28 април на Морска гара, е насочено към запалените почитатели на почивката на колела. В програмата му са..

публикувано на 12.03.24 в 06:25
Снимка: архив на Николета и Уриел Зунино

Горски сватби, мусака по аржентински, походи за билки … по-различната хижа на Николета и Уриел

Хижата с най-вкусната храна, най-младите хижари и най-нестандартните преживявания се намира в Родопите и носи приказното име "Момчил юнак". Допреди време базата, собственост на Община Смолян, пустееше. Но Николета и Уриел Зунино пристигат, запретват..

публикувано на 11.03.24 в 10:45