Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

"Трябваше" – момент на искреност от MIA D.

Снимка: Facebook/ MIA D.

MIA D. или Мария Димова е талантлива млада българска певица, която съчетава български фолклор с модерно звучене. От появата на последния музикален експеримент на MIA D. изминаха близо две години, в които обаче тя не спира да твори. Изпълнителката се отдава на писането на нова музика и се готви за следващата крачка в своя професионален път, която прави с на новата си песен "Трябваше".

"Трябваше" е моментът, в който си позволих да бъда искрена и неподправена в изразяването на емоциите си. Моментът, в който си позволих да разкрия, че съм уязвима и ранима. Всичко, което не можах да изкажа – изпях," споделя за песента си MIA D.

С този проект тя прави рязък завой от стила на предишните си самостоятелни проекти. "Трябваше"е емоционална песен с кадифен вокал, красиви лирики и модерно R&B звучене. По създаването на музиката и текста MIA D. си партнира с Alex & Dessy (Александър Христов и Десислава Георгиева), с които певицата е не само колега, но и много близък приятел.

Освен с аудио, песента дебютира и с официално музикално видео, заснето и режисирано от Виктория Михалкова и Христо Михалков, визуализацията перфектно пресъздава чувствения заряд, настроение и послание, което "Трябваше" носи.

"По време на снимките преживях всички емоции, които ме отведоха първоначално до създаването на песента, отново и отново. Нямаше нужда да играя роли. Бях на сто процента себе си," разказва R&B дивата в народна носия.

Редактор: Диляна ТрачеваПо публикацията работи: Ергюл Байрактарова

БНР подкасти:

Още от категорията

Калоян Куманов представя „Акордеонни импресии“ в първо студио на БНР

Роден в Добрич, завършил Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство "Проф. Асен Диамандиев" в Пловдив, учил, живял и работил години наред в Испания, акордеонистът Калоян Куманов се завръща в България, за да твори своята авторска музика...

публикувано на 24.10.23 в 10:15

"Вселена" – още един интимен миг, споделен от Графа

След като в последния ден на септември Влади Ампов – Графа представи грандиозен музикален спектакъл на Националния стадион "Васил Левски", излезе новият му сингъл "Вселена". Видеото към песента е запечатало въздействащи кадри от концерта,..

публикувано на 23.10.23 в 10:15

Оркестърът за народна музика на БНР открива 71-вия си сезон

Оркестърът за народна музика на БНР влиза в осмото си десетилетие с концерт. Днес, 19 октомври, от 19 ч. в Първо студио на радиото. Музикантите, начело с диригента Димитър Христов ще представят програма, в която се открояват два акцента - премиерни..

публикувано на 19.10.23 в 10:15