Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Вселена" – още един интимен миг, споделен от Графа

10
Снимка: YouTube /MonteMusicLtd

След като в последния ден на септември Влади Ампов – Графа представи грандиозен музикален спектакъл на Националния стадион "Васил Левски", излезе новият му сингъл "Вселена". Видеото към песента е запечатало въздействащи кадри от концерта, посетен от над 20 хиляди души. Повече от двайсет камери успяват да уловят мащаба на събитието – голямата дизайнерска сцена, мултимедийната сценография, осветлението, пироефектите и най-вече настроението и усмивките, които изпълненията на Графа предизвикват сред многобройната публика.

Песента "Вселена" е включена в новия албум на Влади Ампов "Вековна гора" и не е изненада, че именно той е автор на музиката, текста и аранжимента ѝ. Във финалните щрихи на лириката се включва и Георги Касабов – NDOE.

Вдъхновение за написването на "Вселена" е съпругата на Графа – Мария. Изненадващо за красивата дама, Влади, с помощта на танцьорите си, я качва на сцената докато изпълнява песента. Този момент на обич и споделеност е най-емоционалната част от видеото.

Сега и ние можем да се пренесем във Вселената на Графа.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Произведения на Моцарт звучат за първи път у нас на Празник на духовната музика в Габрово

С концерт на смесения хор при софийския храм “Покров Богородичен” в габровската Художествена галерия "Христо Цокев" ще бъде закрит Празникът на духовната музика. Заедно с Габровския камерен оркестър хорът ще изпълни за първи път у нас три ранни..

публикувано на 13.10.24 в 07:00

"Да избягам" отваря вратата към новия албум на Михаела Маринова

Михаела Маринова, която е сред най-успешно реализиращите се млади български изпълнители, издаде нов албум. Тя представи колекцията от десет песни с турне в най-големите градове на България. Заглавието на албума "Черна пеперуда" говори за..

публикувано на 12.10.24 в 10:15
Кирил Маричков

България се сбогува с великия Кирил Маричков

Трагичната смърт на рок легендата Кирил Маричков, който загуби живота си при инцидент преди концерт във врачанското село Селановци, предизвика емоционалните коментари на стотици хиляди фенове, музиканти, общественици и политици. Отиде си “щурецът”..

публикувано на 12.10.24 в 09:36