Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фестивал на цацата дава старт на летния сезон в Кранево

Специални гости са Boney M Xperience

7
Снимка: Facebook/festivalnacacata

Любимият на малки и големи Фестивал на цацата поставя началото на морските приключения в курортното селце Кранево! Атрактивна програма, много музика, танци, игри и богата кулинарна селекция очакват гостите край северния ни черноморски бряг от 14 до 16 юни 2024 г.

Туристи от цялата страна ще се стекат в Кранево за тридневната фиеста, чиято кулминация тази година са специалните гости в програмата – Boney M Xperience – групата, която години наред пази музикалното наследство на легендарната формация и обещава да взриви сцената с любимите хитове на няколко поколения. 


В първия фестивален ден ще видим изпълнения на танцови и вокални състави от Грузия, концерти на група Oxidised, Алекс и Стефан, Георги Шопов и Ива Иванова. Веднага след тях сцената ще бъде „пометена“ от музикалния феномен през последните години Керана и Космонавтите – съобщават организаторите.


В съботния ден в програмата ще се включат много състави от България, Грузия, Украйна, преди Boney M Experience да сътворят незабравимото си шоу в Кранево.

Третият ден от Фестивала на цацата ще бъде посветен на фолклорните традиции. Няма да липсват и занимания за най-малките – куклен театър, игри, работилници и кулинарни състезания.


"Очакваме ви с много прясна цаца и студена бира!" – гласи поканата за събитието с вход свободен, което се организира със съдействието на Община Балчик и Кметство Кранево!

Снимки: Facebook/festivalnacacata





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Музеят на мозайките в Девня с Ден на отворените врати по повод своя годишнина

В Деня на отворените врати – 15 юни, за пръв път пред посетителите на Музея на мозайките в Девня ще бъдат представени и реставрираните находки, открити през 2023 година. Става въпрос за глинени съдове и лампи, изработени в стила на майсторите от..

публикувано на 15.06.24 в 08:15
Язовир Широка Поляна

Батак е много повече от красив град в Родопите с драматична история и живописна природа

За нас, българите, Батак е град-светиня! И до днес в него отеква ехото от трагичните събития, свързани с Априлското въстание през 1876 г. , когато по-голямата част от невинните жители на родопското градче са посечени от османския поробител –..

публикувано на 13.06.24 в 09:15

Община Чепеларе посреща гостите си с нов туристически маршрут

През това лято гостите на община Чепеларе ще могат да разнообразят ваканцията си сред красивата природа на Родопите с още един планински маршрут. Става дума за новата туристическа пътека "Пещерната лаборатория, Старата граница, пещера Топчето, пилон..

публикувано на 08.06.24 в 10:30