Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ново сърце (акустична версия)"

Снимка: YouTube /Lubo Kirov

В разгара на горещото лято Любо Киров не спира да твори. Скоро след премиерата на албума му "Ново сърце"и появата на негов концерт в платформата HBOMax, певецът даде старт на своето национално турне ("Ново турне 2024"). Турнето на Любо преминава през седем български града, където звездата ще представи както всички песни от новия си албум, така и своите най-големи хитове. Безспорно като хит вече се наложи и песента, дала име на най-новия му албум – "Ново сърце". За да подчертае важната ѝ роля, Любо Киров представи и видео към акустичната версия на първия сингъл от албума, специално аранжирана от китариста и продуцент Ангел Дюлгеров.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Ехо"

Ангел Проданов - Ачо е почти 30-годишен, и макар че от малък свири на пиано и учи солфеж, професионално се занимава с музика от около седем години. Следват участия в няколко телевизионни предавания, като през 2020 г. в "Гласът на България" има..

публикувано на 26.08.24 в 10:15

"Като птиците"

Лятото е сезонът, в който се провеждат най-много и разнообразни фестивали. Един от тях започва днес, 23 август, в Севлиево. Там от 2017 г. крепостта "Хоталич" се превръща в сцена, на която се изявяват родни рок групи. Тази година откриването ще бъде..

публикувано на 23.08.24 в 10:15

"Моменти"

С песента "Моменти" се пренасяме на морския бряг с Никола и Линда, които пеят за своите истински моменти. Никола Димитров е автор на текста и речитатива, базирани на атмосферата през летните месеци на българското черноморско крайбрежие...

публикувано на 22.08.24 в 10:15