Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Да избягам" отваря вратата към новия албум на Михаела Маринова

Снимка: Mihaela Marinova / Facebook

Михаела Маринова, която е сред най-успешно реализиращите се млади български изпълнители, издаде нов албум. Тя представи колекцията от десет песни с турне в най-големите градове на България.

Заглавието на албума "Черна пеперуда" говори за метаморфозите, които певицата е претърпяла напоследък в личен план.

Първият сингъл от албума е песента "Да избягам", създадена в съавторство на Михаела с известния румънски продуцент Кристиан Пистол. Ето какво казва тя за "Да избягам":

"След всеки албум, имам нужда постепенно да се "освободя" от онова, което е било заключено в него, за да мога да продължа да създавам нови песни. "Да избягам" се роди точно в такъв момент и се превърна във врата към новия ми албум."

"Да избягам" има и официално видео, режисирано от Виктория Караколева и заснето от Дамян Димитров. Клипът е визуален разказ за често бурния и токсичен характер на любовта, която ни тласка към крайности.

Редактор: Диляна Трачева





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Ще вали"

В тон с времето навън, в края на лятото Северин Георгиев представя най-новата си песен "Ще вали". Това е втората песен на Северин, когото познаваме като участник в последния сезон на "Гласът на България". "Ще вали" има и своята акустична..

публикувано на 12.09.24 в 10:15

"Мона Лиза" – Остава празнуват рожден ден с феновете и най-новата си песен

Група Остава превърна в традиция отпразнуването на рождения си ден в началото на септември с концерт в Маймунарника в София. Тази година традицията продължава със среща с публиката на 11-ти, сряда. Тогава ще изпълнят за първи път на живо и..

публикувано на 10.09.24 в 10:15

"Всички лъжи"

"Всички лъжи" е заглавието на новата песен, изпята от младият Самуел Мануелян. Автор на музиката, текста и аранжимента е Димитър Бодуров. Но не известният джаз пианист и композитор – съвпадението на имена е случайно. Този Димитър..

публикувано на 09.09.24 в 10:15