Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"По-близо" е най-новата песен на Ирина Флорин

Снимка: Facebook / Irina Florin

Появила се на българската музикална сцена още в началото на 80-те години на ХХ век, през 90-те Ирина Флорин се превърна в една от емблемите на родния поп жанр. Най-новата ѝ песен, озаглавена "По-близо", отново разказва история за любовта. И, типично за стила на певицата, съчетава модерно звучене с нежни, мелодични вокали.

В създаването на "По-близо" участват редица добре познати имена: Жени Джамбазова пише музиката, Димитър Кърнолски и Магомед Алиев – Мага работят по аранжимента, а Дара Екимова и Ваня Щерева създават текста заедно със самата Ирина.


"Тази песен е за човек, който те разбира по-добре от всеки друг. В свят, в който често се озоваваме сами, най-ценно е да намериш този, който може да ти даде усещане за дом, смисъл и сила", споделя Ирина Флорин.

Видеото към песента е ексцентрично и същевременно минималистично, подчертавайки емоционалната връзка, която песента търси да предаде. Режисьори на клипа са креативното дуо The Trackers (Евгени Гочев и Еда Кадирова) и самата Ирина Флорин.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Да избягам" отваря вратата към новия албум на Михаела Маринова

Михаела Маринова, която е сред най-успешно реализиращите се млади български изпълнители, издаде нов албум. Тя представи колекцията от десет песни с турне в най-големите градове на България. Заглавието на албума "Черна пеперуда" говори за..

публикувано на 12.10.24 в 10:15
Кирил Маричков

България се сбогува с великия Кирил Маричков

Трагичната смърт на рок легендата Кирил Маричков, който загуби живота си при инцидент преди концерт във врачанското село Селановци, предизвика емоционалните коментари на стотици хиляди фенове, музиканти, общественици и политици. Отиде си “щурецът”..

публикувано на 12.10.24 в 09:36
Кирил Маричков

Отиде си "щурецът" Кирил Маричков

Почина българският певец, китарист и композитор Кирил Маричков. Трагедията се е случила при инцидент в село Селановци, където рок музикантът е трябвало да има концерт с "Фондацията", съобщи bTV, позовавайки се на свои източници. Рок пътят на..

публикувано на 11.10.24 в 20:12