Представяме VI-то издание на „Приказни истории с БНР Бургас“

На първия учебен ден, представяме официално шестото издание на сборника с разкази „Приказни истории с БНР Бургас“. В две от най-активните училища в Бургас, екипът на радиото ще връчи лично грамоти на участниците. На 15 септември ще посетим ОУ „Елин..

публикувано на 14.09.22 в 14:39

Епичният концерт за 10-ия рожден ден на БНР Бургас вече и в You Tube

Уникалният концерт на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“ пред Морското казино в Бургас може да видите и чуете в You Tube канала на БНР Бургас от 3 септември. Онлайн премиера ще има и в канала на дигиталната платформа на БНР Binar ...

публикувано на 03.09.22 в 09:35

Играйте и спечелете билети за изложбата „347 Suite"

През август слушателите на БНР Бургас имаха възможност да участват в игра за двоен  билет за изложбата „347 Suite“ – най-голямата серия  от офорти на Пикасо!  Необходимо бе да отговорите на въпроса за седмицата. Очаквамахме отговорите като коментар в..

обновено на 19.08.22 в 17:17

Дъга и звездни гости на лятното ни турне в Лозенец

Звездни гости поздравиха БНР Бургас за 10-та годишнина от своето създаване. Лозенец беше предпоследната спирка от лятното ни турне, с която отбелязваме нашия рожден ден. "Повече уши, които слушат и светло, много светло!", написа като послание..

публикувано на 19.08.22 в 07:00

Царево бе поредната спирка от лятното турне на БНР Бургас

Поредната спирка от лятното турне на БНР Бургас бе Царево. По повод отбелязването на 10 години от създаването на радиото, правим обиколка на 10 любими летни дестинации. Местните и посетителите на морския курорт, можеха да напишат своето послание..

публикувано на 15.08.22 в 15:12

Лятното турне на БНР Бургас в Приморско

Шестата спирка от лятното турне на общественото радио бе Приморско. Така отбелязваме 10 години от създаването на медията. Това е и поводът да изберем да посетим и10 любими морски града. Шатрата ни беше разпъната точно срещу Общината в морския град...

публикувано на 05.08.22 в 15:44

Китен бе поредната спирка от лятното турне на БНР Бургас

Китен беше поредната спирка от лятното турне на БНР Бургас. Обиколката на 10 любими летни дестинации е по повод отбелязването на 10 години от създаването на радиото.  Морският курорт ни посрещна с много горещо време, но топло отношение. В..

публикувано на 28.07.22 в 14:28

Лятното турне на БНР – Бургас в Созопол събра интернационална публика

Лятното турне на БНР Бургас акостира и в Созопол. Обиколката на 10 любими летни дестинации е специална и е по повод отбелязването на 10 години от създаването на радиото. Шатрата ни беше разпъната точно срещу „Амфитеатъра“ в морския град. За..

публикувано на 20.07.22 в 14:16

Лятното турне на БНР Бургас със спирка в Черноморец (СНИМКИ)

След двете летни морски дестинации в Поморие и Несебър, общественото радио посети и град Черноморец. Получихме десетки честитки за нашия 10 рожден ден от Вас. това е поводът да изберем 10 любими морски града. Почерпихме с лакомства и много..

публикувано на 16.07.22 в 11:36

Втората спирка от лятното турне на БНР-Бургас беше в Несебър (СНИМКИ)

Втората вечер от лятното турне на БНР-Бургас беше в Несебър. Веселбата по повод десетата ни годишнина се състоя на площада пред храм "Христос Пантократор". Стотици българи и чужденци горяха от желание да се снимат с нашата рамка, а ние ги черпихме..

публикувано на 13.07.22 в 14:11