Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Реформаторският блок подкрепя предложението на президента за референдум

Снимка: БГНЕС

Реформаторският блок подкрепя предложението на президента Росен Плевнелиев за референдум. Радан Кънев посочи, че за тях абсолютен приоритет е електронното гласуване:

По тези причини подкрепихме по един категоричен начин искането на президента Плевнелиев за провеждане на референдум и предложените от него въпроси, които, разбира се, могат да бъдат и допълнително редактирани и изяснени. От така предложените въпроси, за нас абсолютен приоритет е електронното гласуване с огромно значение за българите, които живеят на територията на ЕС, и които ние многократно сме обявявали за част, може би една от най-важните части от българската национална общност, които трябва да имат своето активно участие във формирането на политическата власт в България.

От Реформаторския блок смятат, че  БСП, АБВ и "Атака" подготвят "гигантско източване" на средства по проекта "Белене" и проекта "Южен поток".



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44