Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Все повече преподаватели от училището в с. Рибново се включват в протеста срещу уволнението на директора Манчо Джуркин

Снимка: БГНЕС

Все повече преподаватели от училището в село Рибново се присъединяват към протеста срещу уволнението на директора Манчо Джуркин. Днес повечето педагози не влязоха в час.

Тази сутрин в училището е дошъл новоназначеният директор Светослав Беков,  но голяма част от учителите в учебното заведение не са били на работното си място, а част от тях са излезли в болнични. Учебен процес не се провежда, тъй като педагозите не са съгласни с начина на уволнение на досегашния директор Манчо Джуркин. Те заявиха, че протестите им ще продължат, докато началникът на Инспектората Огнян Соколов не си оттегли заповедта за уволнение. В понеделник се подготвя масов протест в Рибново.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.

Свързани новини

Зам.-председателят на "Атака" е сигнализирал прокуратурата за "протурска, сепаратистка страница" в социална мрежа в интернет

Заместник-председателят на "Атака" Десислав Чуколов е сигнализирал прокуратурата за "протурска, сепаратистка страница" в социална мрежа в интернет. В сигнала е записано, че страницата има за корица картата на България, като цели територии са маркирани със..

публикувано на 21.02.14 в 11:14
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени..

публикувано на 09.05.19 в 09:44