Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Росен Петров от "България без цензура" отхвърли предположението, че партията му ще подкрепя правителството

Снимка: Добромир Видев

Росен Петров от "България без цензура", който посети парламента, отхвърли предположението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че партията на Николай Бареков ще подкрепя правителството до изборите.

В смисъл, ние това правителство няма да го крепим. 25-и май е край на този парламент, в който цари езикът на омразата. Аз, като правя прогнозата, съм категоричен.

Петров подчерта, че операция "Чисти ръце" трябва да се проведе.

Ако се усъмнят в чистота на моите ръце като личност, дълбоко съжалявам за това, което той е казал. Не съм бил в политиката толкова дълго време, не съм се виждал с Делян Пеевски, не съм държал парите на държавата в една определена банка, не съм продал БТК. Той ги продаде, господин Борисов. Ами да, трябва да се погледне богати ли са, бедни ли са, защото те се оказаха по-бедни от мене, пък аз съм един прост водещ, бивш.

В парламента Росен Петров остави манифест, в който се призовават депутатите на ГЕРБ да подкрепят операцията, която да доведе до изобличаване на "незаконно забогателите" Борисов и Цветанов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44