Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Шествие в подкрепа на политиката на Русия ще се проведе пред руското посолство

Посолството на Русия в София
Шествие под наслов "България подкрепя политиката на Русия" организира едноименната гражданска инициатива тази вечер пред руското посолство в София. С тази инициатива организираните през социалните мрежи искат да кажат "Стоп" на колонизирането на Украйна от Европейски съюз и САЩ.

Колкото и българските медии да мълчат и да прикриват истината, непрекъснато да ни натрапват коментатори от рода на соросоидни елементи, ние сме запознати и подкрепяме Русия, защото Русия може да гарантира на всеки един народ неговата суверена държава. Подходът към Украйна днес е стесняване на обръча около Русия от тези имперски, вълчи, бих казала, алигаторски апетити за ресурсите на Русия, обясни причините за шествието Мадлен Кирчева.

Шествие в подкрепа на Русия се очаква да има и пред Генералното консулство на Руската федерация във Варна.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44