Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ученици и студенти гостуват на президента благодарение на инициативата "Мениджър за един ден“

Снимка: БГНЕС

Дванайсетокласничката Нина Гаджева от Професионалната гимназия по туризъм "Д-р Васил Берон“ във Велико Търново е "президент за един ден“. Седем ученици и студенти гостуват на държавния глава Росен Плевнелиев и екипа му в рамките на инициативата "Мениджър за един ден“. 

Надявам се днес да успея да взема колкото се може повече от опита на господин Плевнелиев и най-вече вдъхновение и мотивация, така че да мога да мотивирам собствения си екип, когато се върна отново във Велико Търново, каза Гаджева.

По думите на държавния глава, когато младите хора вярват в себе си, светът се отваря пред тях. 

Държавата да е спокойна и народът, защото днес младите хора си превземат държавата, включително и най-висшата институция, която е президентската институция. Младите хора в България имат мнение. Те са компетентни, умни, желаят да си променят държавата. Най-важното обаче е да чуем младите хора, а те имат много какво да кажат, заяви Плевнелиев.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44