Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Левицата очаква от семинара в Боровец оценки за министрите и критики към някои от тях

Снимка: БГНЕС

Оценки за министрите и критики към някои от тях се очакват от средите на левицата на семинара в Боровец. Там ръководството на БСП, премиерът и правителството ще обсъждат сигурността, развитието на икономиката и социални теми.

Вторият ден от семинара включва дискусии в няколко области. Лидерът на БСП Сергей Станишев обяви вчера, че кабинетът и левицата ще начертаят план за действие и посочи, че има нужда от по-цялостни промени в здравеопазването, средното образование, регионалната и инвестиционната политика.

Депутатите на БСП и министрите на отбраната Ангел Найденов и на външните работи Кристиан Вигенин ще обсъждат темата за бежанците, вътрешната сигурност и електронното управление.

Вицепремиерът Даниела Бобева и министрите Драгомир Стойнев и Димитър Греков ще участват във втората дискусия, посветена на икономическото възстановяване и развитие. Кабинетът и депутатите на левицата ще обсъждат социални теми като заетостта, образованието и здравеопазването, както и развитието на регионите. 





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44