Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Правителството одобрява национална програма за защита при бедствия до 2018-а година

Правителството ще одобри на днешното си заседание национална програма за защита при бедствия до 2018-а година. Очаква се министрите да приемат промени в Закона за здравето, да одобрят национални програми за развитие на средното образование, както и да приемат проект на решение, което да разреши участието на България във военната операция на Европейския съюз в Централноафриканската република. Дневният ред на Министерския съвет включва одобряване на бюджетната прогноза за периода 2015-2017-а година, актуализация на стратегията за управление на държавния дълг за периода 2012-2014-а година, както и допълнителен трансфер по бюджета на МВР за тази година.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44