Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Бургас беше открито туристическото изложение "Вашата ваканция 2014"

Снимка: Венета Николова

В Бургас беше открито туристическото изложение "Вашата ваканция 2014", което представя над 60 общини, хотели, неправителствени организации и туроператори от България, Гърция, Турция и Италия.

Очакванията на представители на две от общините - Троян и Созопол:

В това изложение участваме за първи път, тъй като беше похвалено като едно интензивно изложение с голяма активност. За момента сме доста доволни от това, което виждаме.

Много са важни също и контактите, защото ние тук успяваме да контактуваме както с туроператора, работещ на наша територия, също и със специалисти, работещи в сферата на туризъм, ползата е безспорна.

Сред официалните гости беше и директорът на дирекция Туристическа политика в министерството на икономиката и енергетиката Мария Иванова.

Безкрайно съм щастлива, че на изложението участват толкова много общини. И нека това участие в българските изложения на общините да продължи. За това ще помогне и новата оперативна програма "Региони в растеж". Отново общините ще бъдат бенефициенти. Отново става дума за туристически атракции. Така, че тези проекти могат да получат своята устойчивост.

Туристически забележителности, древни ритуали и магически пътища ще съпъстват вашата ваканция.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44