Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Млада жена и 7-годишната й дъщеря бяха отрити мъртви в жилището им в град Джебел

| обновено на 26.04.14 в 18:11

Млада жена и 8-годишната й дъщеря бяха отрити мъртви в  жилището им в град Джебел

Загиналата Джейлан е на 25 години, която e от с. Фотиново. Момиченцето ѝ Джейда е било на 7 години и учила в първи клас. Трагедията се е разиграла най-малко преди 4 дни, но за нея се разбра едва днес. Майката и детето живеели от няколко месеца под наем в апартамент на първия етаж в Джебел. Преди това били в чужбина, последно в Германия. От 4 дни никой не ги е виждал, а Джейдан не е влизала в час. Днес по обед съседи усетили миризма от жилището и съобщили в полицията. Най-вероятната причина за смъртта им е убийство, причинено от множество удари с хладно оръжие. Очевидци разказаха, че в апартамента има следи от борба и много кръв. Съседите обаче не са чули нищо. Единствено им е направило впечатление, че лампите в жилището непрекъснато светят от няколко дни.

Съседи на починалата коментират, че вероятният мотив е ревност и накърнена чест от страна на бившия съпруг на Джейлан - Орхан, защото след развода им жената имала по-свободно поведение.

Телата на майката и детето останаха в апартамента до късния следобед. На място пристигна окръжният прокурор Светлозар Лазаров, под чието наблюдение ще се проведе разследването. Огледът на местопрестъплението продължи повече от час. Криминалистите влязоха в жилището, след като отвориха със шперц входната врата. Разпитани са няколко души.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44