Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

За пръв път Ямбол е сред областите с повече от един регистриран милионер

Доход над 1 млн. лева са декларирали трима ямболски жители, съобщават от местната данъчна служба. С най-висок доход е едноличен търговец, посочил в декларацията си приход от 2,7 млн. лева. Другите двама заможни жители на областта са спечелили декларираните пари от трудови правоотношения, като еднолични търговци и от друга стопанска дейност. 

Така за пръв път Ямбол се нарежда сред областите, в които има повече от един регистриран милионер. От офиса на НАП-Ямбол отчитат и друга положителна тенденция. През последните години нараства броят на подалите декларации по интернет. Все по-популярен става и Персоналният идентификационен код. Оказва се, че над 3000 данъкоплатци от областта са получили такъв код и чрез него проследяват данъчните си задължения.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44