Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

НЕК ще публикува до края на месец юли финансовия си отчет за 2013-а година

Националната електрическа компания ще спази законовите разпоредби и ще публикува  до края на месец юли  Годишния си финансов отчет за 2013-а година. От НЕК правят това уточнение във връзка с твърдения на депутатите от ГЕРБ Делян Добрев и Александър Ненков, че тази информация е изискана от тях, но не е предоставена от НЕК. От компанията уточняват, че към настоящия момент отчетът им не е окончателен, а поради тази причина той не е одитиран и заверен от независимите финансови одитори съгласно Закона за счетоводството.

От ГЕРБ посочиха като един от мотивите за внесения от тях вот на недоверие срещу правителството в областта на енергетиката именно отказаната по думите им информация за актуалното състояние на електрическата компания.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44