Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Община Троян започна ремонт на улиците в града за над 1 500 000 лева

Снимка: БГНЕС

Община Троян започна ремонт на улиците в града. Над милион и 500 хиляди лева са осигурени от правителствената публично-инвестиционната програма "Растеж и устойчиво развитие на регионите".

Основно ще бъдат ремонтирани две от най-натоварените улици в Троян – “Македония” и “Симеон Велики”, които се намират в особено тежко експлоатационно състояние. Предстои рехабилитация и на други три важни улици в града, както и на път в квартал "Миревско". Ще бъдат ремонтирани и тротоарите в квартал "Ливадето", съобщи кметът на Троян Донка Михайлова.

Съчетаваме проект, свързан с изграждането на водния цикъл, проектът по пубичната инвестиционна програма, както и капиталовата програма, но се надяваме, че ще приключим успешно тези три големи проекта и гражданите на Троян след всички затруднения, които изпитват в момента, ще бъдат удовлетворени от резултата. Организацията на движението е един от тежките проблеми. Затрудненията са неизбежни, гражданите проявяват разбиране.

Според Михайлова ремонтът на всички улици в Троян трябва да приключи до края на октомври.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44