Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

До дни приключва строежът на оградата по границата с Турция

Снимка: Капитал
Малко над 7 милиона лева струва строежът на оградата по границата ни с Турция. Очаква се съоръжението да бъде завършено до броени дни, съобщи министърът на отбраната Ангел Найденов.

Той обясни, че 23 километра от второстепенната ограда вече са изградени: Стойността на съоръжението на базата на всички изчисления на проектанта са малко над 7 милиона.

Част от законопроектите, които трябва да разгледа 42-рото Народно събрание и на които правителството държи, са промените в Закона за отбраната и въоръжените сили, Закона за ДАНС и МВР, посочи Найденов.

В качеството си на говорител на БСП Ангел Найденов не изключи възможността на заседанието на Националния съвет на левицата тази събота заради исканията в партията за промяна в ръководството да бъде повдигнат въпросът за свикване на извънреден конгрес на БСП.

Найденов отрече да е сред кандидатите за поста председател на БСП: Не съм кандидат за тази позиция и не участва в такава надпревара.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44