Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Километрично задръстване се образува от Поморие до Слънчев бряг

Снимка: БГНЕС

Опашка от чакащи автомобили, дълга близо 7 километра, се образува след разклона на Поморие до Ахелой. Разстоянието се минава за 1 час. Километрична е опашката и в обратната посока - от Слънчев бряг до светофара на курортното селище Ахелой.

Два километра след изхода на Поморие колите спират, а краят на колоната не се вижда.

Пътуването до курортния комплекс "Слънчев бряг" не е за хора със слаби нерви, казаха шофьори.

Тапата се образува на светофара в Ахелой, а причината е, че повече от 10 години се чака движението на колите да бъде изведено извън курортното селище и да се завърши разширението на пътя Бургас - Слънчев бряг. Проектът обаче се забавя, дотогава шофьорите предложиха и друго решение на проблема:

Има задръстване. Не е нормално. Или един подлез, или един надлез. Това е въпрос на 20 дена да го направят. Кмет има, пари има, всичко има.

Очаква се натоварен трафик по пътищата на Южното Черноморие през почивните дни. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44