Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Елхово започна изложението "Бизнес, традиции и иновации"

Снимка: община Елхово

В Елхово започна изложението "Бизнес, традиции и иновации". To е насочено към популяризиране на местното производство и търсене на възможности за неговата реализация.

В изложението участват 30 фирми, организации, институции, читалища, земеделски производители и занаятчии от община Елхово. Условията е участниците да предлагат местни продукти и услуги, включително художестени, туристически и инфирмационни. Със събитието инициативната група "Елхово" ще представи както своята дейност, така и реалните постижения на тукашните фирми, организации и институции, получили финансова подкрепа от Програмата за развитие на селските райони.

Изложението ще продължи до 30 септември.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44