Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Режисьорът Захари Паунов бе открит мъртъв в автомобила си край Каблешково

| обновено на 30.10.14 в 18:09
Снимка: БГНЕС

Режисьорът Захари Паунов, който изчезна преди дни, е открит мъртъв в автомобила си в крайпътно дере близо до Каблешково. Паунов беше обявен за издирване след участието си на кинофестивал във Варна. 

Таванът на автомобила е забелязан от жена в автобус, пътуващ между Ахелой и Каблешково. Сигналът е подаден в Полицейско управление Поморие в 8.12 ч. Говорителят на бургаската полиция Цветелина Рандева съобщи подробности за открития мъртъв режисьор.

При извършената проверка е констатирано, че това е лек автомобил "Хонда Сивик" със софийска регистрация, който отговаря на издирвания от служителите на варненската полиция във връзка с изчезването на режисьора Захари Паунов. За нас, почти на 90 процента, самоличността се потвърждава по визуални признаци. Назначени са множество експертизи и се изчаква извършването на аутопсия с цел точното изясняване на причините за настъпване смъртта на мъжа.

Близките на режисьора са уведомени и пътуват към Бургас, за да направят разпознаването. Всичко по описанието и облеклото обаче съвпада с това на Захари Паунов, добави Рандева.

Най-вероятно се касае за самостоятелна катастрофа, но какви са причините за настъпването й, дали се касае за неизправност на автомобила или за здравословен проблем, на този етап все още е рано да се каже.  

Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44