Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Частен гараж с крадени автомобили и авточасти разкри полицията в Ямбол

Снимка: Радио ВИДИН

Ямболските полицаи разкриха гараж за крадени автомобили и авточасти в село Роза. При операцията са задържани две лица за поредица от кражби на леки коли.

В частен имот в село Роза са открити 5 автомобила, обявени за общодържавно издирване от различни градове в страната. По време на акцията, ръководена от Районна прокуратура в Ямбол,  са установени собственикът на гаража, както и хората извършвали кражбите на колите.  За срок от 24 часа са задържани двама мъже на възраст 32 и 33 години от Ямбол. По случая е образувано досъдебно производство в РУ- Тунджа. Работата по документирането на цялостната престъпна дейност на лицата продължава. Вече са иззети крадените автомобили и авточастите.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44